Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esat, yılmaer

Esat Yılmaer

Eski 08-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Esat Yılmaer

HAKKINDA YAZILANLAR

Spor basınının ESO 9001’i

VEDAT OKYAR

Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi

Esat, nam-ı diğer Eso Müdür, hakettiği pilot kabininde oturuyor Kokladığım hava kalite kokuyor

TECRÜBE insanlara erken yaşlarda lazımdır Onu yakalamak, her insanın harcı değil Genç vakitte yakalanacak deneyimi şıklıkla taşıyan, o taşıdığı şıklığı da vücut diliyle de, iyi kullandığı Türkçesiyle de insanların kafasına çakan az insan tanıdım Bu dediğim güzel adam Esat Yılmaer

Kaldı ki ayrı kulvarların adamıyız Top dediğimiz o sihirli yuvarlağın o elle oynanan tarafında olmuş, ben ayağımla vurmuşum

Sporcu olmanın gönül farklılığı olmaz Sporcu tek başına ordudur Ne bir olay korkutur, ne de çıkıp bir insan

*

Bu genç adam, benim ‘‘lakabı yarısı müdür de olsa öbür yarısı patronum’’ Vedat ağabeyiyim ama onun askeriyim Cebime giren hayatımdaki, en onurlu para gazetemden

Benden yaşça küçük, birkaç tane ağabeyim olmuştur Birisi de Eso'dur Hürriyet gazetesi, Babıáli'nin kaptan köşküdür Şimdiki adres, İkitelli yazsa bile

Esat Müdür, çok hakettiği pilot kabininde oturuyor Biz spor servisinde çalışanlar, onu ve tabii gazetemizi utandırmamak için, elbirliğiyle yeteneklerimizin el verdiği kadar, herşeyi yapmak gayretindeyiz Çok keyifli bir aileyiz

Aşıyı yapmak kolaydır, iğneyi sokarsın, oldu zannedersin, Hiç öyle değildir Zaten öyle de olmaz En azından benim anladığım bu Aşı tuttu mu ona bakacaksın

Eso ile aşı tuttu Babıáli'nin duayeni olmuş Nezih Alkış'tan sonra, direksiyona geçmek çok zor Hatta biraz kabaca, sıkar Eso bayrağı aldı Çok daha ileri gideceğiz

Ağabeylik ünvanı almak, kendine emekle yapılan yatırımdır Herkesin yapacağı işte değildir Marifet ister, hoşgörü şarttır

Bunları iyi harman etmiş bir adamla aynı çatı altında aynı nefesi teneffüs ediyor olmak, bana ne veriyor?

Adını sen koy Kokladığım hava kalite kokuyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com