![]() |
İstiklal Marşını Okumadılar!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() İstiklal Marşını Okumadılar!!!İstiklal Marşı'nı okumadılar Türkiye Emekli Subaylar Derneği'nin 23 ![]() ![]() ![]() Tören bitiminde katılımcı bir bayanın "Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı unuttuk" demesi üzerine tekrar biraraya gelen üyeler saygı duruşunda bulundu ![]() ![]() Türkiye Emekli Subaylar Derneği'nin 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çelenk sonrası başkan Özçakıl, hemen kürsüye çıkarak, katılımcılar adına bir konuşma yaptı ![]() ![]() ![]() Konuşmasında Başbakan Erdoğan'ı da sert bir dille eleştiren Özçakıl, "Acem ve Arap rüyasına dalmayın" uyarısında bulunarak "Türkiye'yi milli amacından saptırarak, ulusa refah, güvenlik, mutluluk getirme hayaline kapılanların geçmişte hüsrana uğradı ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılan konuşmanın ardından katılımcılar tören alanından ayrılmak için harekete geçti ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine Başkan Özçakıl, " Pardon arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun üzerine bir gazetecinin, "Efendim istiklal marşını okumadınız, unuttunuz mu? Oysa biraz önce avukatlar yaptıkları törende okudu" şeklindeki sorusuna başkan Özçakıl, "Ya onların burada kurulu ses cihazları varmış herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() Gazetecilerin uyarısına rağmen İstiklal Marşı'nı okumayan emekli subaylar, daha sonra tören alanından ayrıldı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yaff saçma bi sebeptir ne buu ses düzenei yok ''İSTİKLAL MARŞI''nı okuamıoz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() evet ergenekona katılıorum bi kasıt aranmamalı diicem ama ses düzeni olmadan istiklal marşı okunamıo mu ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() öyleymiş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
yosun_26
|
![]() bi eskişehirli olarak cidden çok utandım yaa art niyetli bişey değildir mutlaka ama yinede çok üzüldüm :(( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
puslu
|
![]() Çok şaşırdım açıkcası Eskişehirde çok önem verilir böle konulara kasıt olduğunu sanmıyorum ama yinede silahlı kuvvetlerden beklenmeyecek bir unutkanlık ![]() |
![]() |
![]() |
|