![]() |
Fatih Altaylı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih AltaylıHAKKINDA YAZILANLAR Mahallenin namusu ondan sorulur PAKİZE SUDA Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi Yakışıklıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dürüsttür ![]() Hem de dobracı ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçi birkaç gün sonra ‘‘Ben de beğeniyorum’’ da dedi ![]() Esiriklidir ![]() Bazen sohbet eder bazen selam bile vermez ![]() Sinirlidir ![]() ![]() ‘‘Düşmanlığı düşmanımın başına’’ diyebilirim ![]() * Hoşgörüsüzdür ![]() Yakalarsa yakar alimallah ![]() İnsan sevgisinden çatladığı söylenemez ![]() ![]() ‘‘Mahallenin namusu benden sorulur’’culardandır ![]() ‘‘Eşsever’’dir ![]() Ama ‘‘Kadınsevmez’’dir ![]() ‘‘Kadıngazetecihiçsevmez’’dir ![]() Ah bir eline geçirse bizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Pek yakışıklıdır ![]() Bunun farkında olduğundan biraz kasıntıdır ![]() Duyguları ön plandadır ![]() ![]() Riyakar değildir ![]() ![]() Cesurdur ![]() Biliyorsunuz kişilerin ve olayların nasıl üzerine gittiğini ![]() ![]() Sabırsızdır ![]() Belki arkasından atlı kovalıyormuş gibi konuşması bundandır ![]() Ama ben sabırlıyımdır ![]() ![]() Küfürbazdır ![]() Hülya Avşar'cıdır ![]() On parmağındaki on marifetin dördü herkesçe malumdur ![]() Gazetecilik ![]() Radyoculuk ![]() Televizyonculuk ![]() Spor adamlığı ![]() * Çok okunur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bana da yazdıklarıyla çoğu zaman ‘‘Hay ağzına sağlık’’ dedirtir ![]() Her gazeteye bir Fatih Altaylı lazımdır ![]() Kendisi adamdır ![]() Misyonu bizi de adam etmektir ![]() Ama benim için çok geç ![]() Artık beni yaşatmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|