Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1951, bilen, buğra, hatice

Hatice Bilen Buğra ( 1951)

Eski 07-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hatice Bilen Buğra ( 1951)

1951'de Adapazarı'nda doğdu İlk, orta ve liseyi aynı kentte, yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamladı Bir süre öğretmenlik yaptı Daha sonra Tarık Buğra'yla evlendi

ESERLERi:

AYIN UYSAL IŞIĞI

Hatice Bilen'in bu hikâyeleri her kesimden kadınlarımızın meselelerini başarıyla anlatıyor

AYNADAKİ BOŞLUK

Tanıtım Yazıları: Bir kasaba çevresindeki insanların aile ilişkilerini, iç dünyalarındaki çarpıklıklarını güzel türkçesi ve akıcı üslubuyla el almakta

UMURSANMAYAN KADINLAR

Tanıtım Yazıları: Umursanmayan Kadınlar, adından da anlaşılacağı gibi, kadınları konu alan öykülerden oluşuyor Kırsal kesimde ya da kentte Umursanmayan Kadınlar'ın topluma, toplumun da onlara bakışı yirmi öyküde ele alınıyor Günümüzde kadın; en canlı, en sıcak tartışma konularından biri Çalışan, üreten, seven, paylaşan, ya da yaşamı olduğu gibi kabul eden bir varlık olarak sürekli gündemde Hatice Bilen de eğitim ve yaşam düzeyleri farklı her kesimden birçok kadının öyküsünü yazdı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com