Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
goncagül, hüseyin

Hüseyin GONCAGÜL

Eski 07-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hüseyin GONCAGÜL

1955 yılında İstanbul Üsküdar'da doğdu Okul yıllarında tiyatroyla tanıştı 1970’de Devlet Tiyatroları oyunculuk sınavını kazanarak, 3 yıl çocuk oyunlarında çeşitli roller aldı O yıllar, İstanbul İmam Hatip Okulu Lise 1sınıf öğrencisiydi Yatılı okudu İki fakülte bitirdi Temel eğitim öğretmenliği ve İngilizce öğretmenliği dallarında 13 sene çeşitli okullarda hizmet etti Öğretmenlik yıllarında, okullarda kurduğu Drama Club’larda öğrencilerle tiyatro çalışmaları yaptı Bu süreçte, dışarda çeşitli sahne etkinliklerinde yer aldı 90’lı yıllardan sonra, özel radyo ve televizyonlarda programlar yaptı 1994 yılı kasım ayında girdiği Kanal 7’de “Halk Meclisi”, “İstanbul Bülteni”, “İstanbul Kazan Ben Kepçe”, “Sahuru Beklerken”, “Goncagül’ün Kepçesi”, “Tatil Eğlencesi”, “Aileler Yarışıyor” ve “Teneffüs” adlı çeşitli stüdyo ve aktüel programlar hazırlayıp sundu Başta Almanya, Fransa, İsviçre, Hollanda ve Avusturya gibi çeşitli Avrupa ülkelerinde, son yıllarda, yurtdışında gurbetçilerimize, yönelik programlar yapıyor 97 Ekiminden beri de haftalık gezi ve anı yazılarını Milli Gazete'de “Goncagülle Seyahat” başlığıyla yazmakta Moral FM radyosunda canlı şov programı yaptı Osmanlı'nın 700yıl anısına 1999 başında çıkardığı bir müzik albümü ve klibi var Evli ve iki çocuk babası
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com