Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayer, yalçın

Yalçın Bayer

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalçın Bayer

HAKKINDA YAZILANLAR

Yalçın Herkes hırsız Bayer
FATİH ALTAYLI
Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi

Gün boyunca en az iki telefonla aynı anda konuşur, o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır Ve
her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız’’ diye bağırır

Hırsıııııııııız’’

130 desibellik böyle bir haykırışla günde en az 20 kere yerinizden fırladınız mı hiç?

Fırlamadıysanız, bizim Reha Erdoğan'ın neler çektiğini anlayamazsınız

Bu nida Reha'nın içine öyle bir işledi ki, zaman zaman yataktan bile bu sesle uyanıyormuş:

‘‘Hırsıııııııııız’’

Reha'nın tek suçu, Yalçın Bayer'e oda komşusu olmaktı

Çünkü Sevgili Bayer gün boyunca biri bir kulağında, biri diğer kulağında en az iki telefonla aynı anda konuşur, o sırada masasında çalan cep telefonuna da asistanına baktırır

Ve her üç dakikada bir ‘‘Hırsıııııııız’’ diye bağırır

Önceleri hepimiz koridora fırlıyor ve birisi Yalçın Abi'nin bir şeylerini çaldı diye peşinden koşmak için kaçmakta olan birilerini arıyorduk

Ama sonradan hepimiz öğrendik ki, bu Yalçın Bayer'in doğal hali

Adam arada bir birilerine ‘‘Hırsıııııııız’’ diye bağırmadan duramıyor

Gerçi Yalçın Bayer'in bu seslenişi hiç sahipsiz kalmıyor ve ülkemizde Yalçın'ın her saniye bağırmasına karşılık gelecek kadar hırsız var, olan bizim ve tabii başta Reha Erdoğan'ın kulaklarına oluyor

Reha geçen hafta Ertuğrul Özkök'e giderek ‘‘Ben bu odada oturacaksam, işgüçlüğü zammı isterim’’ dedi

Bunun üzerine Özkök Reha'nın odasını başka yere taşıttı ama Yalçın Abi'nin yanına kimse taşınmıyor

‘‘Hırsıııııız’’ nidalı oda bomboş duruyor

Gerçi Yalçın Bayer o odayı pek yakında doldurur

Çünkü Yalçın Abi aynı anda iki telefonla kunuştuğu gibi, her iki telefonda konuştuğu her şeyi bir yandan da bilgisayara aktarıyor

Fakat eski kuşak gazetecilerden olduğu için, bütün gün bilgisayara aktardıklarını ‘‘Ne olur ne olmaz’’ diyerek işten çıkmadan önce kağıda döküyor

Ve her gün gazeteyi basmaya harcadığımız kadar kağıdı, Yalçın'ın ‘‘Günlük notlarını kağıda aktarmak’’ için de harcıyoruz

Ertuğrul Özkök'ün bu duruma da bir dur demesi gerekiyor aslında

Geçenlerde Yalçın Bayer'in odasına girip, ‘‘Abi herkese hırsıııııııız diye bağırıyorsun Bu ülkede herkes mi hırsız?’’ dedim

Yanıtı kısa oldu:

‘‘Çorlulular ve Sosyal Demokratlar dışında evet!’’

Cumhuriyet'te gezeteciliğe başladığım günden beri tanıdığım Yalçın Bayer için aslında yazacağım çok şey var da, asistanı Mustafa'yı bir daha dövmeyeceğine dair söz verdiği için yazmıyorum

İnsani nedenle sansür yaptım anlayacağınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com