Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1966, hazar, mehmet, nedim

Mehmet Nedim Hazar ( 1966)

Eski 07-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmet Nedim Hazar ( 1966)

Şanlıurfa'da 1966 yılında doğdu İlk, orta, liseyi burada okudu, 1986 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'ne girdi 1989 yılında ZAMAN gazetesinde çalışmaya başladı Sırasıyla muhabirlik, istihbarat şef yardımcılığı, gece haber şefliği, kültür sanat editörlüğü yaptı Araştırma servisini arkadaşlarıyla beraber kurdu Yazı dizileri ve kapsamlı dosyalar hazırladı AKSİYON dergisinin kurucu kadrosunda yer aldı Kültür sanat editörlüğünü yaptı Haftalık sinema eleştirileri yazdı Sonra tekrar ZAMAN gazetesinde TV servisini kurup, günlük TV eleştirileri yazmaya başladı Magazin servisini kurarak, ZAMAN 2 adıyla ilaveye magazin haberleri hazırladı Kum Saati başlığıyla sinema ve spor merkezli yazılar, pazartesi günleri Bol Apostroflu Aykırı notlar başlığıyla değişik bir türde denemeler yazdı Üç aylık entelektüel fikir dergisi Karizma'nın yayın yönetmenliğini de yürüten Hazar, şu anda Gün Aşırı Notlar başlığıyla güncel yazılar kaleme almakta ve Araştırma Servisi editörlüğünü yürütmektedirLeprom ve Gölge Işığın Çocuğudur isimli kitaplara imza atan yazar evli ve üç çocuk babasıdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com