![]() |
Kısaca Elveda İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Kısaca Elveda İşteKısaca elveda işte
![]() ![]() ![]() Hani herkes söylemesi zor der ya, ya da diyemem der ya işte o elveda ![]() bugün, şu an itibariyle hayatımdan, düşüncelerimden siliyorum ![]() sana kızgın değilim, yada kırgın ![]() isteyerek ![]() doldurulacak o yer, senden daha çok sevecek, senden daha çok sevilecek o kişi ![]() ![]() düştükçe güçleniyorum ![]() Yormayacağım artık kendimi, beklemek aptallığını da yapmayacağım, zaman senden kıymetli ![]() Geçmişimde eski bir anı olarak kalacak olan sen, sakın pişmanlıklarınla, duygusal bahanelerinle çıkma karşıma, daha çok üzlür daha çok mutsuz olursun, gerçi sen mutsuzluğu seversin benim sevmediğim kadar ![]() tercih edişlerinle yıkmadınmı tüm umutlarını sen, olsun tercih senin ne diyeyim ![]() ![]() ama ben gidiyorum işte, arkama bakmadan, mutluluğumu büyütmeye, belki yenilerini keşfetmeye gidiyorum, sana ise sadece kocaman bir elveda diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kısaca Elveda İşte |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Kısaca Elveda İştetek kelimeyle mükemmel ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kısaca Elveda İşteher keLimesi birbirinden deqerLi oLmuş bnce ![]() ![]() sadece bi keLime sadece bi eLveda ne kadar basit oLsada çok aqır oLan bi an ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Kısaca Elveda İşteSüper olmuş ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Kısaca Elveda İşteelveda yerine hoşçakal demeyi tercih ederim tşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|