Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1956, sadık, yakut

Sadık Yakut ( 1956)

Eski 07-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadık Yakut ( 1956)

Kayseri Milletvekili-AKP

BKARAMANLI - 1956, Ali, Kumru - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi - Cumhuriyet Savcısı - Halfeti, Çamardı, Savaştepe ve Giresun Cumhuriyet Savcısı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi ve Daire Başkanı, Ankara Cumhuriyet Savcısı - Evli, 3 Çocuk

HAKKINDA YAZILANLAR

MHP'den Yenilikçiler'e vekil transferi

Hürriyet 5 Temmuz 2001

DYP'li Meral Akşener'den sonra, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Sadık Yakut da partisinden istifa etti MHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı 126'ya düşerken, Bağımsızlar'ın sayısı ise 114 oldu

Sadık Yakut, istifa dilekçesini, TBMM Başkanlığı ve MHP Meclis Grup Başkanlığı'na gönderdi Yakut, MHP Grubu'na gönderdiği yazıda şu ifadelere yer verdi:

''Gönülden bağlı olduğum Türk Milliyetçiliği ve ülkücülüğümden taviz vermeksizin sürdürmeye çalıştığım siyasi faaliyetlerime, gelinen nokta itibariyle MHP çatısı altında devam edememenin üzüntüsü içindeyim Bu duygu ve düşüncelerle MHP'den istifa ediyor, Siyasi Partiler Kanunu ve parti tüzüğü hükümleri doğrultusunda gereğini diliyorum''

Yakut'un Yenilikçiler'e katılmak için partisinden istifa ettiği öğrenildi Yakut'un bugün Yenilikçiler'in önde gelen isimleriyle ortak bir açıklama yapması bekleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com