![]() |
Minibüsden.... |
![]() |
![]() |
#1 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Minibüsden....Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum ![]() aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi ![]() Apar topar bindim ![]() Şoföre parayı uzatıp, Bir Monte Carlo dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, - Abi bu Bakırköy e gider diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andır ******************************************* - Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karşık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine) Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! ************************************************ Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; - Musait bi yerde iner misiniz? Şöför : - Niye sen mi kullancan ? *********************************************** Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim e dogru gidiyoruz ![]() Besiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin ![]() ![]() ************************************************ Ankara da, cok sıcak bir gunde, dolmuştaki bir kokona yelpazesiyle - "Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti ![]() kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı ![]() ![]() ************************************************** ************** istanbul dayiz ![]() ![]() ![]() elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ![]() ![]() ![]() Eleman hala bir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?" ![]() - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım"
![]() |
|