Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kamil, kırıkoğlu

Kamil Kırıkoğlu

Eski 07-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kamil Kırıkoğlu

Hakkında Yazılanlar

1Anılarla Kamil Kırıkoğlu

Tanju Cılızoğlu

Büke Yayınları

"Çevremdeki yoksul insanlara daha çok hizmet vermek istiyordum Yoksulluğun nedenlerini kavramıştım

Yoksulluğun, 'Bir elin beş parmağı bir mi, Allah herkesi yetmiyordu Halkın büyük bir bölümü aşırı yoksul ve acılı bir yaşamı sürüklüyordu Çocukluğumun

fotoğraflarının tüm karelerini şimdi daha net görüyordum Ve benim çocukluğumun fotoğrafları netleştikçe, çevremdeki yeni fotoğrafların kareleri de netleşiyordu Tedirgindim Bir yandan da 'Ne yapılabilir'i, 'Nasıl yapılabilir'i düşünüyordum Bu sırada karşıma bir fırsat çıktı

İktidarın icraatını hiç tasvip etmiyordum Yakın çevrem tarafından bu da biliniyordu İsmet Paşa'dan direkt bir teklif geldi

-"Sayın doktor yaşamının bundan sonrasında halkına politikacı olarak hizmet etmek ister mi? Eğer böyle bir tercihi olursa gönlümüz ve partimiz kendisine

açıktır"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com