Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilbaşar, kemal

Kemal Bilbaşar

Eski 07-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kemal Bilbaşar

HAKKINDA YAZILANLAR

KEMAL BILBASAR'I ANIYORUZ

Istanbul, 21 Ocak 2003 Ünlü öykü ve roman yazarinin ölümünün 20 yilinda onu anma amaciyla hazirlanan web sitesi ([Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ÜCRETSİZ Kayıt olmak için tıklayın]) bugün okurlara açilmistir Daha çok yeni nesillere Kemal Bilbasar'i tanitmak amaciyla kurulan sitede yazarin yasami, yazin anlayisi, Türk edebiyatindaki yeri, öykü ve roman yapitlari yer alir

Ayni amaçla, tükenmis olan yapitlarinin yeniden yayimini Can Yayinlari üstlenmistir Önce yazarin ödüllü romani CEMO ve MEMO'yla yayima baslayan yayinevi diger yapitlarini 2003 içinde basacaktir

Bu arada, CEMO ve MEMO romanlarindan uyarlanan bir dizi, SIH SENEM adi altinda STAR Televizyon kanalinda 8 Ocak'ta gösterilmeye baslanmistir Haftalik olan dizinin yapimcisi Atif Yilmaz, yönetmeni ise Kartal Tibet'tir

Kemal Bilbasar hakkinda çikacak sorular için iletim yerleri:

Taran Bilbasar : Nisbetiye Caddesi 21, Etiler, Istanbul Tel: 212 265 69 06

Esin Bilbasar Rey: info@kemalbilbasarcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com