![]() |
13'lük Kıza Taciz |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
13'lük Kıza Taciz13'lük kıza akıl almaz taciz 02 Nisan 2007 Pazartesi 14:20 Konya'da 13 yaşındaki kız çocuğu öz dedesinin, abisinin ve onun arkadaşlarının tacizine uğreamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olay kızın tavırlarından şüphelenen öğretmenlerin dikkati sonucu ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Kızımın anlattıklarına göre, öz dedesi olan kayınpederim, 13 yaşındaki torununa cinsel tacizin yanı sıra tecavüze kalkıştı ![]() ![]() ![]() 5 YTL KARIŞILIĞINDA CİNSEL TACİZ Ayrıca 15 yaşındaki oğlumun da kızımı 5 YTL karşılığında arkadaşlarına elle taciz yaptırdığını öğrendim ![]() ![]() ![]() HASTANE TECAVÜZ GİRİŞİMİNİ DOĞRULADI Konya Numune Hastanesinde yapılan sağlık kontrolünde bakire çıktı, ancak kontrolde tecavüz girişimde bulunulduğu belirlendi ![]() ![]() ![]() DEDE GÖZALTINDA Anne A ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Kız için üzüldüm şimdi belkide ruh sağlığı bozulmuştur bunlar insan olamaz küçücük çocuktan ne istiyorlar paylaşım için sağol rahatsız
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() burada çoklar geçirmekteyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
puslu
|
![]() Çok kötü malesef toplumda çok görülür oldu benzer ensest olaylar aileler deşifre etse bir dert etmese ayrı dert Allah yardım etsin boynu bir şekilde bükülen her garibe ![]() sağol rahatsız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
yosun_26
|
![]() ya ben ne diyeceğimi bilemiyorum Allah bunları nasıl biliyosa öyle yapsın yaa şerefsizler :blowup: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mate
|
![]() taciz başka bir boyut ensest ilişki başka bir boyut ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() Burda şok geçirdim diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahatsız Paylaşımın için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
doctor88
|
![]() allahın belaları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|