Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vieslaw, zaremba

Vieslaw Zaremba

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vieslaw Zaremba

Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi

Lisans ve yüksek lisans derecesini 1980 yılında, doktora derecesini ise 1989 yılında Resim dalında Gdansk Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nden (Polonya) aldı 1997 yılında aynı Akademi'den DoçDr ünvanını aldı 2000 yılına değin Gdansk Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde Öğretim Üyesi olarak görev yaptı Akademi'nin sanat galerisi Gallery Nowa Oficyna'nın kuruculuğunu ve yöneticiliğini yaptı 1993-1994 ve 1998-1999 yıllarında Bilkent Üniversitesi'nde ders verdi Çalışma alanları; temel sanat eğitimi, desen, mekanik medya, litografi ve karışık tekniklerle görsel sanat uygulamalarıdır Polish Artist Society üyesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com