![]() |
Serdar Turgut |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Turgut1955 yılında Ankara'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAKKINDA YAZILANLAR Şişko ve şaşı patates KANAT ATKAYA Hürportreler Hürriyet 2002 İlavesi Serdar Turgut canlıları birleştirerek yeni canlılar elde eden Doktor Moro'nun Adası'na düşseydi; çılgın doktor Serdar'ı rahatlıkla şu isimlerle birleştirebilirdi: Marx Kardeşler ve Marcel Proust, Cevat Kurtuluş ve Martin Heidegger, Woody Allen ve Keith Richards ![]() ![]() ![]() AZ önce, bu yazıyı yazmaya başlamadan, Serdar'ı aradım ve ‘‘Ağbi, benden senin portreni yazmamı istediler ![]() ![]() ![]() ![]() O'nun bana ne dediğinin önemi yok ![]() ![]() Kırgın denmez aslında ![]() ![]() ![]() * Bu gazetede, herkesin portresini rahatlıkla çıkarabilirim ![]() ![]() Sadece onun yazdıklarını onaylayabilirim: Evet Serdar şişkodur, evet Serdar şaşıdır, evet penis üzerine en çok konuşulması gereken organdır ve evet Rana ona eziyet ediyor ![]() ![]() ![]() * Serdar Turgut (ki kendisi haklı olarak dünyanın en seksi erkekler sıralamasında Antonio Banderas'tan önce gelen kişiyi elektrikli testereyle doğramak istemektedir), 1990'ların başında yazdığı mükemmel Washington yazılarından bu yana benim ve tanıdığım tüm aklı başında insanların (Ben aklı başında değilim ama) en sevdiği yazar ![]() Niye seviyoruz peki Serdar'ı? Kendi adıma konuşayım ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak Basın Yayın'da öğrenci olduğu yıllarda kitap okumuş insanların çoğunlukta olduğuna inandığım bu sektörde, Serdar'ın gerçek bir entektüelin nasıl yaşaması gerektiğini gösterdiğine inanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Serdar'ın geçenlerde bir yazısında bahsettiği ‘‘schadenfreude’’ diye Almanca bir kavram var ![]() ![]() ![]() Veya Serdar'ın uzun otobüs yolculukları sırasında insanların gaz problemlerini tahlil etmesi bana çok zekice geliyor (Kimse bana bugüne kadar otobüs yolculukları sırasında gaz çıkarmadım demesin) ![]() * Serdar Turgut canlıları birleştirerek yeni canlılar elde eden Doktor Moro'nun Adası'na düşseydi; çılgın doktor Serdar'ı rahatlıkla şu isimlerle birleştirebilirdi: Marx Kardeşler ve Marcel Proust, Cevat Kurtuluş ve Martin Heidegger, Woody Allen ve Keith Richards ![]() ![]() ![]() Belki de hayatımda yazdığım en zor yazının sonunda gelecekle ilgili endişelerimi sizinle paylaşmak istiyorum: Serdar Turgut ona şişko ve şaşı dediğim için beni kesinlikle vahşi bir şekilde öldürecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|