Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1963, bilgili, serdar

Serdar Bilgili ( 1963)

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serdar Bilgili ( 1963)

Kahramanmaraş'lı bir ailenin çocuğu olarak 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi İlk ögretimini Ataköy İlkokulunda, orta ve lise ögretimlerini ise Robert Kolej'de tamamladı Yüksek ögretimi için Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) giden Bilgili, Redlands Üniversitesi'nde (Redlands, California) İşletme dalında eğitim gördü ABD'deki eğitimini tamamladıktan sonra, 1983 yılında Viyana'da Birleşmiş Milletler'de bir sene staj yapti 1984 yılında Türkiye'ye dönüp iş hayatına atılan Bilgili'nin hali hazırda tekstil, inşaat ve turizm alanlarında faaliyet gösteren şirketleri bulunmaktadır Serdar Bilgili'nin BJK'daki yöneticilik kariyeri ise 1992 yılında BJK Yönetim Kurulu'na seçilmesiyle başladı 1992-98 yılları arasında aralıksız olarak Süleyman Seba başkanlığındaki BJK Yönetim Kurullarında görev alan Bilgili, bu süre zarfında Genel Sekreterlik ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu Aktif olarak fotografçılıkla ilgilenen Bilgili, bugüne kadar ABD'de iki, Türkiye'de iki olmak üzere toplam dört fotoğraf sergisi açtı Lise döneminde aktif olarak voleybol oynayan Bilgili şimdi ise boş zamanlarında tenis ve tae-bo sporlarını yapmaktadır Evli olan Bilgili bir kız çocuk babasıdır Serdar Bilgili İngilizce ve Almanca bilmektedir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com