![]() |
Yeter Ki Gel Bana! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Yeter Ki Gel Bana!selam! Yüreğimin gözleri kördü uzun zamandır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama beni sana getirdiği gibi seni bana getirmiyor aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "UZAKSIN" başka açıklaması yok bunun ![]() ![]() ![]() ![]() "UZAKSIN" başka adı yok bunun ![]() ![]() ![]() ![]() "UZAKSIN" başka uzağı yok bunun ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü uzaksın sevgili ![]() ![]() Seni bana yakın eden birşey var sadece içimde oda;AŞK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah sağır kalbin bir duysa sesimi BAK BURADAYIM ![]() ![]() ![]() Böyle olmayacak biliyorum,sevda böyle yarım kalmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bir hüzün çiçeği açacak,yine bir hüzün çiçeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama eğer duyarsan beni,bak işte o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Can vereceksin sevgili,bana hayat vereceksin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ben sana tüm ömrümü,hayatımda güzel olan herşeyi vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana geleceğim yeterki sende gel bana ![]() ![]() ![]() Sana geleceğim yeterki sende gel bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Bitecek sevgili,bir çiçek solacak eğer duymazsan haykırışlarımı ![]() ![]() Ama eğer duyarsan beni,bak işte o zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni anlatıyor bu sözler teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
angelesdream
|
![]() okuduğun ve yorum yaptığın için ben teşekkür ederim gözyaşı ![]() |
![]() |
![]() |
|