Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baban, kaya

Kaya Baban

Eski 07-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kaya Baban

HABER

Kaya Baban yaşamını yitirdi

Hürriyet 23 Ekim 2005

Petrol Sanayicileri Derneği Başkanı ve Turcas Petrol Yönetim Kurulu Başkan vekili Kaya Baban'ın kalp krizi geçirerek 45 yaşında hayata veda etmesi herkesi şok etti Eski gazeteci ve bakanlardan Cihat Baban'ın torunu olan Kaya Baban'ın cenazesi dün teşvikiye Camii'nde kılınan öğle namazından ardından Zincirlikuyu Kabristanı'nda toprağa verildi

Baban'ın kuzeni Semiha Baban ve bir süre önce evlendiği eşi yazar Yaşar Kemal, Baban'ın kızkardeşi Hanzat Baban ve eşi müzik yapımcısı İzzet Öz, Turcas'ın başkanı Erdal Aksoy, Turcas Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tecmen taziyeleri kabul etti

Baban'ın cenazesine katılanlardan bazıları şunlar: LDP Genel Başkanı Besim Tibuk, Mustafa Koç, Uğur Bayar, Faruk Eczacıbaşı, Cem Boyner, Ömer Dinçkök, Tuğrul Erkin, Ömer Dormen, İzzet Garih, Vedat Alaton, Leyla Alaton, Sedat Aloğlu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com