Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1949, nazif, ülgen

Nazif Ülgen ( 1949)

Eski 07-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nazif Ülgen ( 1949)

1949’da Adıyaman KAHTA’da doğdu Hacetepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulunu bitirdiDünya çapında dil kursları satan Linguafonun kitap ve kasetlerini pazarladı 1974 yılında Linguafonun dünya organizasyonu içinde en fazla satış yapan satıcı ünvanını aldı İngiltere ye davet edildi Türkiye’ye döner dönmez ENGLISH FAST’ı kurdu

ENGLISH FAST’ı 12 merkezli büyük bir dil okulu haline getirdi

ENGLISH FAST mektupla öğretim sistemini kurdu

1981’de DUBAİ’de, 1984’de VİYANA da birer halı mağazası açtı

1984 yılında yüksek vergi vermede altın madalya ile ödüllendirildi

1991 de Türkiye’de ilk olarak Üstün Zekalı çocuklar için YENİ UFUKLAR KOLEJİNİ kurdu 1995 de yine bir ilk olan POLİTİKA OKULUNU kurdu

1993 de YENİ UFUKLAR GURUBUNU kurdu 1994 de İstanbul Büyük Şehir Belediyesi BAĞIMSIZ BAŞKAN ADAYI oldu

Eğitim habitadı kabul edilen ve Dünya çapında iki yılda bir yapılan EĞİTİM KONGRESİNİ Türkiye ye kazandırdı ve bu kongre ye ev sahipliği yaptı

Son olarak Türkleri tanımakta zorluk çeken ve yanlış tanıyan yabancılar için İngilizce TURKS adlı bir kitap yazdı

YAYINLANMIŞ KİTAPLARI

Özalizm Çıkmazı (1980)

Çağmı Atladık (1990)

Eğitimde Yeni Arayış (1992)

Ufuktaki Cumhuriyet (1993)

Nasıl Bir Türkiye (1999)

Turks (2000)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com