![]() |
Umut Yaşar Kıyıkcı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Umut Yaşar Kıyıkcı1981 yılında Adana'da doğdum ilköğrenim yıllarımdan beri her zaman yepyeni fikir proje ve çalışmalar içerisinde bulundum ![]() Bugüne kadar Merkez Bankası Ödülü, Microsoft İş Projesi Ödülü, Danone Reklam Sloganı Ödülü gibi çeşitli alanlardaki çalışmalarım sonucu proje ödülleri kazandım ![]() ![]() ![]() ![]() Çalıştığım kurumlarda, her zaman kurumlar için yepyeni stratejiler, yepyeni kampanyalar ve yepyeni projeler üreterek çok büyük katkılar sağladım ![]() Ve hala da çalışmalarıma devam ediyorum ![]() ![]() ![]() Kurumunuz için firmanız için şirketiniz için logo mu arıyorsunuz? Yepyeni bir organizasyon şemasına mı ihtiyacınız var? Yüksek Performanslı satış pazarlama yöneticisi mi lazım ? Yada hiç akla gelmeyen muhteşem bir reklam sloganı mı? Veya yepyeni bir satış pazarlama reklam tanıtım stratejisine mi ihtiyacınız var ? Şirketinizi ilgilendiren her konuda düşündüğünüz yapmak istediğiniz tüm fikir ve stratejilerinize katkıda bulunmaya, her zaman yardımcı olmaya hazırım ![]() Şirketinize maksimum fayda sağlayacak, yüksek katma değerli ; iyi bir yönetici, iyi bir eleman, iyi bir çalışan arıyorsanız firmanızda vereceğiniz her görevde çalışmaya hazırım ![]() En İçten Sevgi ve Saygılarımla Umut Yaşar KIYIKCI İLETİŞİM [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir ![]() ![]() ![]() ![]() umut3001@ttmail ![]() |
![]() |
![]() |
|