![]() |
Kızların Erkekleri Reddetme Cümleleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Kızların Erkekleri Reddetme Cümleleri...Bir şeyi asla ve asla olduğu şekliyle söylemeyi beceremeyen hatun kişilerin binlerce yıldır oluşturdukları "kızsal jargon"a uygun "hayır" mealli cümlelerdir ![]() -sen cok iyisin ![]() ![]() -seni hiç o anlamda düşünmedim ![]() -ben seni bir abi olarak görüyordum ![]() -ben seni hep bi kardeş olarak gördüm ![]() -yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -milyonlarca kez tesekkur ederim ama ben senin verdigin degeri kaldiramam ![]() -senin yanında kendimi çok rahat hissediyorum ![]() ![]() iyi olmak dürüst olmak adam gibi adam olmak realist olmak önemli olmak sevgi dolu olmak iyimser olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -get ula başımdan ![]() ![]() ![]() -bu sene üniversite sınavına gireceğim ![]() ![]() ![]() -lezbiyen eğilimlerim var ![]() -arkadaşımın platonik aşkısın ![]() ![]() -inan ben sana layık değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() :))) hiç kimseyi böyle reddetmedim komik sanki bunlar ![]() ![]() benim yöntemim çok etkili kimse kırılmıyor anlamamış gibi yap (tabiri caizse safı oyna) alttanda dostluk mesajları verdinmi tamamdır;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
angelesdream
|
![]() -inan ben sana layık değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ buna bayıldım ya:)) gerçektende çok komik ![]() sağol tatia |
![]() |
![]() |
|