Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anastasianın, esrarı

Anastasia'nın Esrarı

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anastasia'nın Esrarı

ANASTASIA

Anastasia Nikolayevna, son Rus Çarı’nın kızıydı 1917 Rusya’daki Ekim devriminden (Kızıl Devrim) bir yıl sonra, 1918’de çar ailesi, tüm çocukları hatta köpekleri dahil, kurşuna dizilerek öldürüldü Ben BBC yapımı bir belgeselde bu şekilde izlemiştim Sol görüşlü biri olmama rağmen, o sahnelere çok çok üzülmüştüm, kurşuna dizilenler arasında çocuklar da vardı…bunlardan biri de 17 yaşındaki Anastasia’ydı…

[img]%20Romanovjpg[/img]

Yıllarca mezarları bulunamamıştı, geçtiğimiz yıllardaysa mezarın bulunduğu açıklandı

İlginç olan, Anastasia’nın kurşuna dizilmesine rağmen ölmediği ve bir şekilde kurtulduğu, birisinin belki ona acıyıp, yardım ettiği söylendi, birçok kız Anastasia olduğunu iddia etmişti, bunlardan bir tanesi ise o kadar inandırıcıydı ki, o kadar özel şeyler biliyordu ki, Çar ailesinin torunları onu gerçekten Anastasia olarak kabul ettiler Kızın sırtında 4-5 kapanmış kurşun yarası da vardı!

Ama yıllar sonra bulunan mezarda DNA testleri yapıldı, kalıntılardan birinin Anastasia olduğu kabul edildi, ama Romanof ailesinin iki çocuğunun cesedi bulunamadı Ve sırrını hala koruyor…

Anastasia filmlere de konu oldu Bir tanesinde Anastasia rolünü ünlü oyuncu İngrid Bergman oynadı Baş rolü de Yul Brynerr ile paylaşmıştı BBC televizyonu Anastasia’nın Esrarı isimli bir belgesel yaptı

Anastasia olduğunu iddia eden pek çok kadından en ünlüsü olan Anna Anderson, 1984 yılında öldü, iddialarına rağmen ölümünden sonra yapılan DNA testinde, son bulanan mezardaki örneklerle uyuşmadığı anlaşıldı!

Anastasia hala esrarını koruyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com