![]() |
Fıkralar ( Çok Komik ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fıkralar ( Çok Komik )Deliler hastanesinde doktorlar ortaya bir demir top koymuş ve oynayın demiş bunu duyan deliler oynamaya başlamış ve hepsi oynarken bir deli oynamıyomuş: - doktorlar sormuş niye oynamıyosun demiş -delide adam gibi bi orta açmadılarki vurim demiş Polis müfettişi incecik güzel sekretere sormuş: - Patronun neden kendini pencereden aşağı attı! 'Bilemiyorum' demiş fıstık kız: - Bana her zaman çok iyi davranırdı ![]() ![]() - Eeeeee? - Bugün 3 karatlık çok kıymetli pırlanta bir yüzük hediye etti ve 'Sana sahip olabilmem için daha ne bedel ödememi istersin?' dedi ![]() - Peki, sen ne cevap verdin? - Ben sadece 'Ofisteki diğer adamlar gibi bir saatliğine 50 dolar verseniz yeter' dedim!* Adamın biri zilzurna içkiliymiş ![]() -Kardeş şu yukardaki güneş mi ay mı? Adam demiş ki : -Bilmiyom kardeşim ben buralı değilim ![]() Antepli Bir adam ağacın altında namaz kılmaya gidiyomuş ![]() ![]() ![]() ADAM: Allahım namazımı kabul et ![]() Çocuk: ETMEM! ADAM: Allahım günahlarımı affet ! ÇOCUK: ETMEM!! adam bi iki kere daha etmem cevabını alınca sinirlenmiş ayağa kalkmış " Etmiysen etme ! bende abdestsiz gılıydım zatı namazı " demiş ![]() Şakir ağa dolaşmayı seven bi köy ağasıymış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Artık bırakabilirsin evladım bu kadar dayandın sana cennetten yer açtım hadi kollarıma gel " demiş ![]() ![]() Temel ormanda agaç kesiyormus, o sirada çevreciler de ormanda yürüyüse çikmislar, Temeli bu vaziyette görünce bir güzel pataklamislar ![]() ![]() ![]() Temel üstu basi perisan halde köye dönerken Dursun a raslamis, Dursun; -Ula Temel bu ne hal böyle? diyesormus, Temel de anlatmis; - Ormanda agaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Dogan in yengesini bozmisum diye dövdü peni, halbuki ne Dogan i taniyruuum, ne de yengesuni ![]() ![]() Cemal yolun karsi tarafindaki evinde oturan Temel e seslenir : - Uy usak,senun davarlarun arasunda sigara ya da narcule tiryakisi var midur? Temel saskin bagirir : - Uy sen delurdin mu, hiç davar tütün içer mu? - Temel,öyleyse senun ahur yaniyor, kos çabuk ![]() ![]() ![]() Temel kamyon söförüymüs ![]() patladigini farketmis ![]() ![]() Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus ![]() tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis ![]() hizli bir sekilde düsünerek "pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum" demis ![]() Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; "pazara giren kamyon dehset saçti ![]() 150 ölü" Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin ![]() Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm ![]() ![]() ![]() ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim? Temel Dursun a arabasının öyküsünü anlatıyordu : Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı ![]() sonra kadın arabayı kuytu bir köseye çekti ![]() yukarı çekip, dudaklarını ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasını aldım ![]() Dursun : iyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı ![]() Dursun birgün ormanda gidiyormuş ![]() bulmuş ![]() ![]() Dursun "Benim bildigim öyle intihar edilmez; o ipi beline diil boynuna bagliyacaksin" demis ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|