![]() |
Kopya İstemek ( Mutlaka Okuyun ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kopya İstemek ( Mutlaka Okuyun )mustafa 1 ![]() -bilmiyom -2 ![]() -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman ne b ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz ![]() -tamam al ![]() -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() aysun 1 ![]() ![]() -önce sen 3 ü söyle ondan sonra ![]() -pislik dur 3 ü selinden alayım ![]() -selin üç üç ![]() -tamam ama sen önce 2 yi söyle ![]() -yaz okuluna kalasıca zilliler ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() -murat 5 ![]() -söylerim ama bi şartla ![]() -neymiş lan şartın ![]() -ayşeden ayrılacan ![]() -ırz düşmanı fırsatçı şerrefsizzz ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() yasin yaptın mı lan soruları ![]() -yok lan nerdee ![]() -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() vedat olm yaptınmı soruları ![]() -ben ve sorular? -olm sınavda kaybeden aşkta kazanırmı acaba? -hass ![]() ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom lan -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() erdem 1 ![]() -yapamadım -2 yi ver ozaman -olm onuda yapamadım ![]() -3 ve 4 ü ver ozaman ![]() -onlarda yok ![]() -o zaman 200 milyon borç ver bana ![]() -ne alaka lan manyak ![]() -olm çıkışta yaz okulunun parasını yatırayım bari ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın ![]() -hiçbirini -ulan bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı pe ![]() ![]() ![]() ![]() [img]images/smilies/biggrin ![]() Siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları ![]() -Hocam vallah kopya çekmiyoruz ![]() +Kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz [img]images/smilies/biggrin ![]() ecem 5 ![]() -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa [img]images/smilies/biggrin ![]() harun kağıtları değişek mi la -ben kağıda adımı yazdım artık olmaz -hönk [img]images/smilies/biggrin ![]() fırat kopya ver lan - -olm versene -vermem daha geçen sınavda aldığın kopyaları geri vermedim -fırat iyi misin olm [img]images/smilies/biggrin ![]() Burnumu tutarsam "B" , Alnımı kaşırsam "A" , Çenemi tutarsam "C" ,Ellerimi ovuşturursam "E" -Eee Ya seçenek "D" ise ![]() ![]() *O zaman yedik ayvayı [img]images/smilies/biggrin ![]() |
![]() |
![]() |
|