|  | Bak Sen Şu İşe ( Kesinlikle Okuyun ) |  | 
|  06-22-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bak Sen Şu İşe ( Kesinlikle Okuyun )Bak Sen Şu İşe Dilek bir gün okuldan çıkmış, durakta minibüs bekliyormuş  Yalnız korkunç da yağmur yağıyormuş bu arada  Kızın önüne bir araba yanaşmış  İyi giyimli, temiz yüzlü bir genç, "Yanlış anlamayın n'olur  Ben de yakın zamana kadar öğrenciydim  Islanmayın, gelin ben sizi uygun bir yere kadar bırakayım" demiş  Dilek kız, başta biraz tereddüt etmiş ama çocuğun iyi niyetine inanmış ve arabaya binmiş  Yolda sohbet filan etmişler  Hoşlanmışlar birbirlerinden  Çocuk, "Lütfen izin verin sizi evinize bırakayım  Bakın yağmur da iyice hızlandı" demiş, Dilek kabul etmiş tabi  Sohbet iyice koyulaşmış  Kızın evine gelmişler, bu arada telefon değiş tokuşu yapmayı da ihmal etmemişler  Dilek çok etkilenmiş çocuktan  O hafta her telefon çaldığında yüreği hop etmiş, "Ay benimki mi arıyor?" diye telefona koşmuş  Ama arayan olmamış maalesef  Dilek yüzünü kızartıp çocuğu aramaya karar vermiş, "Belki numaramı kaybetmiştir, n'olucak ki ben arasam" deyip kandırmış kendini  Telefonu ağlamaklı bir kadın sesi açmış  Meğer teyze, bizim çocuğun annesiymiş ve hıçkıra hıçkıra, oğlunun trafik kazasında öldüğünü söylemiş  Anlattıklarından Dilek anlamış ki, çocuk onu bıraktıktan 5 dakika sonra yapmış kazayı   "Keşke eve bıraktırmasaydım  Benim bunun sorumlusu" diyerek hemen kendini suçlamaya başlamış  Suçluluk duygusundan kurtulmak için teyzeden adresi almış, "En azından başsağlığına gideyim bari" diye düşünmüş  Ziyaret ağlamaklı ve de yaslı geçmiş  Ayrılma vakti geldiğinde iyice havaya giren kız, "Bana oğlunuzdan bi hatıra verir misiniz? Onu gerçekten çok sevmiştim" demiş  Bunun üzerine anne içeriye gitmiş, döndüğünde elinde çocuğun kaza günü üzerinde olan gömlek varmış  Üstelik de hala kanlar içindeymiş gömlek  Dilek çok kötü olmuş, gömleğin niye saklandığı ve niye ona verildiği anlamsızlığına rağmen yine de kadını kıramayıp almış kanlı gömleği  Ama eve gelir gelmez ilk işi gömleği yıkayıp, ütülemek olmuş  Bütün gece gömleğe baka baka, zır zır ağlamış  Sürekli de, "Onu ben öldürdüm, onu ben öldürdüm" diye tekrar ediyormuş kendi kendine  Artık ağlamaktan bitap düştüğünde gömleği yastığının altına koymuş ve yatmış  Sabah uyandığında kendini daha iyi hissediyormuş  Ama yastığı kaldırdığında bir de görmüş ki gömlek yine kanlar içinde  İnanamamış bu duruma   "Herhalde dün o kafayla iyi yıkayamadım" diyerek yeniden yıkamış gömleği  Ama ertesi sabah da hiç bir değişiklik yokmuş gömlekte, yine kanlar içindeymiş  Bunun üzerine Dilek kız girdiği ruhsal çöküntünün de etkisiyle bir hocaya gitmeye karar vermiş  Çünkü başına gelen olayı mantıksal olarak bir türlü açıklayamıyormuş  Çevresinden edindiği bilgiyle değerli bir insan olan Rıza hocayı bulup olayı başından sonuna anlatmış  Rıza hoca uzun-uzun dualar okuduktan sonra Dilek e gömleği neyle yıkadığımı sormuş  Dilekte tam iki kez deterjanla yıkadığını, ilk başta gömleğin temizlendiğini fakat sabah tekrar kanlar içinde olduğunu ağlayarak anlatmış  Bunu duyan Rıza hocanın gözleri fal taşı gibi açılmış ve ellerini dileğin kafasına dokundurarak aynen şunları söylemiş     "A benim salak kızım, hiç normal deterjanla kan lekesi çıkar mı? Ace kullansana, hem renkli hem de renksiz çamaşırlarında!" İlk başta duygulandınız dimi?sonra ne oldu? [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] [img]images/smilies/smile  gif[/img] | 
|   | 
|  | 
|  |