![]() |
40 Kişiyle Çin Sarayını Basan Kür Şad |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() 40 Kişiyle Çin Sarayını Basan Kür ŞadKürşad (Kür Şad) Göktürk prensi (Öl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkler, gizlice çalışarak, kırk kişilik bir ihtilal birliği kurdular ve başına Kürşad'ı getirdiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ihtilal, başarıya ulaşamadı, ancak, Türklerin içindeki istiklal ateşini yeniden alevlendirdi ve bir süre sonra Göktürk devleti yeniden kuruldu ![]() Not :Kür Şad bazı kesimlerce Türklerin bugüne kadar gelebilmesinin ilk ve en büyük nedeni olarak kabul edilmektedir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
flipper
|
![]() Kür Şad bazı kesimlerce Türklerin bugüne kadar gelebilmesinin ilk ve en büyük nedeni olarak kabul edilmektedir ![]() 5 bin yıllık Türk tarihini(yazılı) inceledim yıllarca, böyle bir tespiti ilk defa duydum ![]() ![]() hayalindeki üç dilekten biri mi gerçekleşsin bu tespiti mi öğrenmek isteresin deselerdi bunu tercih ederdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
speed
|
![]() gerçekten etkileyici bir olay biz türklerin bağımsızlığına ne kadar düşkün olduğunu gösteriyor ![]() eline sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bozoklu38
|
![]() arkadaşlar Kürşad ihtilalinin en güzel anlatımı için H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|