![]() |
Bilinçaltı Çalışmaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinçaltı ÇalışmalarıBİLİNÇALTI'NIN YASASI Bilinçaltı Çalışmaları Evren yasalarla yönetilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanç kavramım, Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinçaltımız, mıknatıs gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bilinçaltınız, yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten yaşamınız zor olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki paragrafı başka sözcüklerle anlatayım: Yaşamınız zorsa, bunun sebebi bilinçaltınızın yaşamın zor olduğuna inanmasıdır ![]() ![]() Zor geçen yaşamınız veya maddi durumunuzla ilgili başka hiçbir kimseyi suçlamanıza gerek ve neden yoktur ![]() Burada anlatmaya çalıştığım şudur; “Sizin gerçeklerinizi sizin bilinçaltınız yaratır ![]() ![]() Biz, bilincimizin gücünü bir fikri kavramak için, bilinçaltımızın gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanırız ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi bilinçaltımızın ne olduğunla ilgili bir benzetme vereyim ![]() ![]() ![]() Ekrandaki bilginin nereden geldiğini kendinize sorun ![]() ![]() Söylemek istediğim, sizin gerçeğiniz veya deney imlemekte olduğunuz yaşam, bilinçaltınızdaki inançlarınızın bir yansımadır ![]() ![]() ![]() ![]() Seminerlerime katılanlara inançların gerçekleri yarattığını söylediğim zaman, aldığım olumsuz tepkiler “içinde bulunduğum gerçekliğe inanmıyorum ama neden hala başıma geliyor “ şeklinde olur ![]() ![]() ![]() ![]() Peki, bilinçaltınızın neye inandığını nasıl bileceksiniz? Cevap oldukça basit ![]() Sizin gerçeğiniz hayatınızın aynasıdır ![]() ![]() ![]() * Kenneth Koh’un "Law of The Subconscious Mind” makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir ![]() SEZGİ Bilinçaltınız sizinle konuşabilir mi? Evet ![]() ![]() Bilinçaltınızdan rehberlik veya yardım istediğinizde,belli bir işi yapmak için bir dürtü,bir ilham veya önsezi hissedersiniz ![]() Cevabı, rüyanızda veya aklınıza birden geliveren bir imge ile görebilirsiniz ![]() ![]() İçinizden bir kitap okumak veya biri ile konuşmak geçer, cevapları buralarda bulursunuz ![]() Bilinçaltından, değişik insanlar değişik seçilmiş veya doğal yöntemlerle mesaj alırlar ![]() ![]() Bu konularda uzman değilsem de bazı tecrübelerimden bahsedebilirim ![]() ![]() ![]() Meditasyonun, sizin bilinçaltınızla olan iletişimi geliştirildiğine inanıyorum ![]() ![]() Bilinçaltınızdan mesaj almanın yolu şudur; Etrafınızda olup bitenlere duyarlı olun ve kendinize, hislerinize ve içinizin sesine güvenin ![]() Şu anda sezginin çok özel veya ruhsal olduğunu düşünebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçgüdü nedir? Sizin sezginizdir ![]() Sezgi günlük değerlendirme sürecinin bir parçası olmalıdır ![]() ![]() * Kenneth Koh’un "Intuition” isimli makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir ![]() YARATICI İMGELEME NEDİR? Farkına varsak da varmasak da devamlı yaratıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bir bulutu kaybedebilirseniz, düşüncelerinizin ne denli güçlü olduğunu bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderdiğiniz düşünceleri göremeseniz de, bu alıştırmayı yaparak, düşüncelerinizin etkilerini görebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızda bir şey yaratmak veya ortaya koymak istiyorsanız, içinizde yer açmayı öğrenmelisiniz böylece onu önce üçüncü boyutta yaratabilirsiniz ![]() Ortaya koymanın 3 temel adımı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kendiniz için yaratmak istediğinizi imgeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük tutmak ve en küçük detaya kadar arzularınızı yazmanız yararlı olur ![]() ![]() ![]() ![]() Yaratmak istediğiniz konuda çok açık ve kesin olun ![]() ![]() ![]() Kendiniz için ne yaratmaya veya ortaya koymaya karar verdikten sonra, her akşam uyumadan önce ona sahip olmanın, onu yapmanın veya o olmanın nasıl bir şey olduğunu hissedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, hissedin, görün, olun, yapın ve olumlayın ![]() ![]() ![]() Her zamanki gibi sevgi ve hizmetle sunulmuştur ![]() ![]() ONAMA (Yeni başlayanlar için bilinçaltını yeniden programlama aracı ) Onama bilinçaltınızı ,yeniden programlamanın en temel yollarından biridir ![]() ![]() Bu süreç , söylem bilinçaltına yerleşinceye kadar yazma,şifahi veya zihni söyleme, dinleme veya davranış şekillerinde olabilir ![]() ![]() Kendinden - telkinin bazı örnekleri;
![]() Konuştuğumuz zaman bilinçaltımız dinler,Hayattan şikayet ettiğinizde bilinçaltınız dinler ve hep şikayet ettiğiniz hayatı size vermek için talimatlarınızı sadakatle yerine getirir ![]() Onun için bundan sonra ne söylediğimize ,özellikle ‘tekrar ,tekrar’ söylediklerimize dikkat edelim ![]() Sanırım çok az insan her gün kendinden telkin uyguluyor ![]() ![]() DİKKAT! Eğer kendinden –telkin yapmasanız,size dıştan telkin yapılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Devamlı dinleyince bilinçaltımız onun doğru olduğuna inanmaya başlar ![]() ![]() ![]() İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;
![]() Onamada başarının anahtarı tekrardır ![]() ![]() ![]() ![]() Benim için kendimi olumlu tutmanın en basit yolu her sabah işe giderken iyi bir kendine yardım CD’si dinlemektir ![]() 1- Güne zihnen olumlu bir tutumla başlamamı sağlar, 2- Bilinçaltımı olumlu inançlarla temizler ,böylece işte duyacağım olumsuz fikirlerle bilinçaltım kirlenmez ![]() ¤¤ * Kenneth Koh’un “ Affirmation ’” makalesinden Sevgili Bülent Asöcal tarafından Türkçe ye çevrilmiştir ![]() KORKULARIN KABULÜ, SEVGİYE DÖNÜŞTÜRME VE OLUMLAMA Benim güçsüzlük korkum var Ben güçsüzlük korkumu kabul ediyorum ![]() Ben güçsüzlük korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an ![]() Ben her halimle çok güçlüyüm ![]() Ben her halimle çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum ![]() Ben her halimle çok güçlü olduğumu kabul ediyorum ![]() Ben her halimle çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben her halimle çok güçlü olduğum için şükrediyorum ![]() Ben kendi gücüme sahip çıkıyorum ![]() Ben kendi gücüme sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum ![]() Ben kendi gücüme sahip çıktığımı kabul ediyorum ![]() Ben kendi gücüme sahip çıktığım için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben kendi gücüme sahip çıktığım için şükrediyorum ![]() Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum ![]() Ben içimdeki güce ulaşıyorum ![]() Benim değersizlik korkum var Ben değersizlik korkumu kabul ediyorum ![]() Ben değersizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Ben her halimle çok değerliyim ![]() Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum ![]() Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum ![]() Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum ![]() Ben kendime değer veriyorum ![]() Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum ![]() Ben herkese değer veriyorum ![]() Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum ![]() Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum Benim güvensizlik korkum var Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum ![]() Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Ben her halimle güvendeyim Ben her halimle güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum Ben her halimle güvende olduğumu kabul ediyorum Ben her halimle güvende olduğumu bildiğim için kendimi takdir ediyorum Ben her halimle güvende olduğum için şükrediyorum Ben evrende güven içindeyim ![]() Ben herkese güveniyorum ![]() Bütün insanlar bana güveniyor ![]() Ben kendime güveniyorum ![]() Ben yaşamın akışına güveniyorum ![]() Ben güvendeyim ![]() Evren güvenli ![]() Evren beni seviyor, onaylıyor ve destekliyor ![]() Benim başarısızlık korkum var Ben başarısızlık korkumu kabul ediyorum ![]() Ben başarısızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Ben her halimle çok başarılıyım ![]() Ben her halimle çok başarılı olduğumu biliyor ve inanıyorum ![]() Ben her halimle çok başarılı olduğumu kabul ediyorum ![]() Ben her halimle çok başarılı olduğum için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben her halimle çok başarılı olduğum için şükrediyorum Benim sevgisizlik korkum var Ben sevgisizlik korkumu kabul ediyorum ![]() Ben sevgisizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Ben kendimi seviyorum ![]() Ben kendimi olduğum gibi seviyorum ![]() Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum ![]() ![]() Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum ![]() Benim esaret korkum var Ben esaret korkumu kabul ediyorum ![]() Ben esaret korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Ben özgürüm ![]() Ben özgür olduğumu biliyor ve inanıyorum ![]() Ben özgür olduğumu kabul ediyorum ![]() Ben özgür olduğum için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben özgür olduğum için şükrediyorum Benim parasızlık korkum var Ben parasızlık korkumu kabul ediyorum ![]() Ben parasızlık korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim ![]() Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar, Pembe tüller ![]() ![]() ![]() Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an Evren BOLLUK içinde ![]() Evrenin bolluğu bana akıyor ![]() Para bana çoğalarak geliyor ![]() İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir ![]() Ben çok parayı hak ediyorum ![]() Ben çok paraya layığım ![]() DEĞİŞİME GÜVEN Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum ![]() Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum ![]() Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum ![]() Ben emin ellerdeyim ![]() Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum ![]() Ben her an her yerde güven içindeyim ![]() Ben kendi yolumu açıyorum ![]() Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum ![]() Ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum ![]() Ben kendi yolumu açtığım için şükrediyorum ![]() Belli başlı korkular;
![]() Bilinçaltı Çalışmaları Reikizen eğitim merkezinde Reiki Master Ferhan EFEÇINAR tarafından yapılmaktadır ![]() |
![]() |
![]() |
|