Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başlıyor, eğitim, eylülde, yeni, yılı, öğretim

Yeni Eğitim öğretim Yılı 17 Eylül'de Başlıyor

Eski 06-15-2012   #1
Şengül Şirin

Yeni Eğitim öğretim Yılı 17 Eylül'de Başlıyor

Yeni eğitim öğretim yılı 17 Eylül'de başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı gelecek yıla ilişkin çalışma takvimini belirledi Buna göre 2012-2013 eğitim öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri ise 10-14 Eylül tarihlerinde uyum eğitimine alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2012-2013 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine ilişkin genelge yayımladı

Genelgeye göre, bakanlığa bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumlarında 2012-2013 eğitim öğretim yılı 17 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacak

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin eğitim ve öğretime hazırlanması 10-14 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak
Birinci yarıyıl 25 Ocak 2013 Cuma günü son erecek, öğrenciler 28 Ocak-8 Şubat 2013 tarihleri arasında yarıyıl tatiline girecek İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2013 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran 2013 Cuma günü sona erecek
2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ise 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com