Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anılıyor, saylan, yıldönümünde, ölüm, özlemle

Saylan 3. ölüm Yıldönümünde özlemle Anılıyor

Eski 05-18-2012   #1
Şengül Şirin

Saylan 3. ölüm Yıldönümünde özlemle Anılıyor

Saylan 3 ölüm yıldönümünde özlemle anılıyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kurucusu, eğitim ve sağlık gönüllüsü, insan hakları savunucusu Prof Dr Türkan Saylan, ölümünün 3 yıldönümünde özlemle anılıyor

ÇYDD’nin Türkan Saylan anısına düzenlediği “2 Türkan Saylan Sanat ve Bilim Ödülleri” bugün Fulya Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verilecek Saat 1845’te Saylan belgeseliyle başlayacak etkinlik, Fazıl Say resitali ile sona erecek Maltepe Belediyesi’nce verilen “Prof Dr Türkan Saylan 4 Onur Ödülleri” için düzenlenecek törense saat 2030’da başlayacak Maltepe’deki Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törene, Kayhan Kalhor ve Erdal Erzincan da katılacak Saylan, 18 Mayıs 2009 günü hayatını kaybetti

Kılıçdaroğlu: Kardelenlerini içtenlikle selamlıyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kurucusu Türkan Saylan'ın ölümünün 3 yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı
CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, ''AKP'nin karanlığının dalga dalga yayıldığı günlerde, bileklerine kelepçe takılmak ve Silivri toplama kampına gönderilmek istenen yürekli bir kadın penceresinden kardelenlerine ve çağdaşlıktan yana olanlara gülümseyerek el sallıyordu'' ifadelerini kullandı
Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:
''O şimdi aramızda yok Ama herkes gördü ki ne kara kışın donduran soğuğu ne de AKP'nin giderek ağırlaşan karanlığı ve hukuk tanımazlığı kardelenlere de çağdaş bir dünyadan ve insan haklarından yana olanlara da Türkan Saylan'ı unutturamadı Tam tersi aydınlanma fenerlerinden biri olan Saylan'ın izinden yürüyenler daha bir kararlılıkla karanlığa dur demeye başladılar
Bu duygu ve düşüncelerle, ÇYDD kurucusu, eğitim ve sağlık gönüllüsü, insan hakları savunucusu Prof Dr Türkan Saylan'ı 3 ölüm yıl dönümünde özlemle, saygıyla, sevgiyle anıyor, kardelenlerini de içtenlikle selamlıyorum''

Cumhuriyet İstanbul Haber Servisi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com