|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anılıyor, saylan, yıldönümünde, ölüm, özlemle |
![]() |
Saylan 3. ölüm Yıldönümünde özlemle Anılıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Saylan 3. ölüm Yıldönümünde özlemle AnılıyorSaylan 3 ![]() Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kurucusu, eğitim ve sağlık gönüllüsü, insan hakları savunucusu Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ÇYDD’nin Türkan Saylan anısına düzenlediği “2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kılıçdaroğlu: Kardelenlerini içtenlikle selamlıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kurucusu Türkan Saylan'ın ölümünün 3 ![]() ![]() CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, ''AKP'nin karanlığının dalga dalga yayıldığı günlerde, bileklerine kelepçe takılmak ve Silivri toplama kampına gönderilmek istenen yürekli bir kadın penceresinden kardelenlerine ve çağdaşlıktan yana olanlara gülümseyerek el sallıyordu'' ifadelerini kullandı ![]() Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle: ''O şimdi aramızda yok ![]() ![]() ![]() Bu duygu ve düşüncelerle, ÇYDD kurucusu, eğitim ve sağlık gönüllüsü, insan hakları savunucusu Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet İstanbul Haber Servisi
![]() |
|