03-28-2007
|
|
RaHaTSiZ
|
Gittim...
Sana yazılan mektupların, hayal kırıklığı vardı suratlarında Utandım onları bu halde görünce Başımı eğdim, usulca arkamı dönüp gittim 
Hayal meyal hatırlıyorum arkamdan seslendiklerini Beni kaybetmek istemediklerini Biliyorum, senden çok daha onurluydu sahiplenmediğin mektubların Ama…Ama ben layık değildim ne senin kaybına, ne mektupların sahiplenmesine Ben…Ben sadece yazdım işte Sonra çekip gittim sana tapan putperest duyguların diyarından
Şimdiyse yeni bir diyardayım, tanrısız kelimelerin sensiz yataklarında
Sensiz diyorum ya gerçektende sensiz işte Bak kelimeler tanımıyor bile seni ve hatta hiç biri mektup isimli bir ülkede yaşamamış Öyleeeee bakıyorlar suratıma Merakla, saygıyla ve hala senin tanıyamadığın onurlarıyla Gülümsüyorum…Etrafımda toplanıyor bir çoğu, bir çoğu ayyaş ki devriliyor aralarda Bir kaçını tanır gibiyim sanki Evet evet tanıyorum işte bazılarını ama onlar hatırlar mı seni, bilmiyorum Bak şu soldan ikincisinin adı Şarap Onun hemen arkasındaki de Kızıl
hmm dur bakayım şu sağdan baştaki de Melankoli Aaaaa bak bu da Çelişki işte Yine karışmış aralarına Hıh…Ne garip, her biri büyüttüğüm sen gibiydin oysa Şimdiyse ne seni hatırlıyorlar ne beni Nankör’de buralarda olsa gerek!
Neyse işte , dedim ya gittim diye…Bak seni tanımayan yeni geleceklerim var artık Sensiz kelimeler…
|
|
|