|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bankada, cep, gelecek, hesabınız, maaş, mesaja, telefonunuza, varsa, şaşırmayın |
![]() |
Bankada Maaş Hesabınız Varsa Cep Telefonunuza Gelecek Bu Mesaja şaşırmayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Bankada Maaş Hesabınız Varsa Cep Telefonunuza Gelecek Bu Mesaja şaşırmayınMaaş hesabı olanlar dikkat! Bankada maaş hesabınız varsa cep telefonunuza gelecek bu mesaja şaşırmayın Maaş hesabınız varsa cep telefonunuza gelecek “Bankaya olan borcunuzu ödemediğiniz taktirde hakkınızda işlem başlatılacaktır” mesajına şaşırmayın ![]() ![]() Çalıştığı kurum ile banka arasında yapılan anlaşma sonrası bankada adına hesap açtırılan vatandaşların önemli şikayetlerinden bir tanesi de maaş hesaplarından dolayı bankaların kendilerinden habersiz sigorta yapması ![]() ![]() CEP TELEFONLARIN GELEN MESAJ İLE SİGORTALANDIKLARINI ÖĞRENİYORLAR “İki sene önce banka hesabından maaş alıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HESABA SİGORTA AÇILIYOR “Mardin şehrinde devlet memuru olarak çalışırken kullanmış olduğum maaş kartını İstanbul' a nakil olduğumda hesabı sıfırlayarak kapama dilekçesi verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KİMSE POLİÇEYİ BULAMIYOR “Daha önce defalarca müşteri hizmetleri ekibinizle görüştüm bana hiç bir şekilde borcumun olmadığını ifade ettiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|