![]() |
Hayatımda Bir Sen...Bir Ben...Bir de Kalbim... |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Hayatımda Bir Sen...Bir Ben...Bir de Kalbim...Hayatımda
Bir ben Bir sen Bir de kalbim vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen Sahillere çizdim kalbimi ![]() ![]() ![]() Dalgalar bir gün alıp götürür mü diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen hiç korkmadan ateşlere attım ![]() ![]() ![]() Kül olur ![]() ![]() ![]() Yok olur ![]() ![]() ![]() Unutur diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen kilitledim kalbimin kapılarını ![]() ![]() ![]() Kimseler görmesin ![]() ![]() ![]() Kimseler girmesin ![]() ![]() ![]() Kimse kendine yer edinmesin diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen boş duvarlara yazdım ![]() ![]() ![]() Soğuk ve karanlık duvarlara ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen paramparça kırdım kalbimi ![]() Ama her bir parçasındaki seni yine çıkaramadım içimden ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen sadece uzaktan bakmakla yetindim ![]() ![]() ![]() Uzak olmak istedim ![]() ![]() ![]() Ama olmadı ![]() ![]() ![]() Yine yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen karanlıklarda yalnızlığa mahkum ettim ![]() ![]() ![]() Yalnızlığı sever ![]() ![]() ![]() Alışır birgün belki diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen uzak diyarlara gönderdim ![]() ![]() ![]() Belki sahibini bulur diye ![]() ![]() ![]() Ama her defasında Yine yalnızdı ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken bana bırakmıştı kalbimi Gördüğün gibi hiç anlaşamadım onunla ![]() ![]() ![]() Uyuşamadık bir türlü Ama nedenini şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() Kalp benim ![]() ![]() ![]() Benim içimde ![]() ![]() ![]() Bana Ait ![]() ![]() ![]() Ama öğrendim ki o yalnız senin ellerinde atıyor ![]() ![]() ![]() Sen varsan yaşıyor ![]() ![]() ![]() Sen seversen hayat buluyor ![]() ![]() ![]() Şimdi aranız nasıl diye soracaksan eğer ![]() ![]() ![]() Biz yollarımızı ayıralı çok oldu sevdiğim ![]() ![]() ![]() Bir daha asla seni paylaşmamak adına ![]() ![]() ![]() Sonsuzluğa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|