Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevap, erdoğana, mehmet, tezkandan

Mehmet Tezkan'dan Erdoğan'a Cevap

Eski 02-05-2012   #1
VANDETTA

Mehmet Tezkan'dan Erdoğan'a Cevap

Başbakan Erdoğan'ın "Kimse bizde ateist gençlik yetiştirmemizi beklemesin" dedi, siyasetin gündemine oturdu
Muhalefet eleştirdi, aydınlar eleştirdi ancak hükümet kanadından kimse geri adım atmadı
Hatta hükümetin güçlü ismi Bülent Arınç, Erdoğan'ın ne demek istediğini tek tek açıkladı
Peki bu açıklamalar neyin habercisi?
Bu sorunun yanıtını Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, bugünkü köşesinden ilginç bir iddiayla verdi
Tezkan'a göre, hükümet 28 Şubat 2014'e hazırlanıyor
Nasıl mı? İşte Tezkan'ın kaleminden yanıtları
Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç meseleyi bütün açıklığıyla izah etti
"Bir başkası da başka türlü eğitim sistemi içinde çocuklarımızın gençlerimizin yetişmesini isteyebilir"
Daha ne desin
Biz kazandık diyor
Bunun hazırlıkları var mı?
Var
28 Şubat'ta dindar nesil yetiştiren İmam Hatiplerin önünü kesmek için zorunlu eğitim beş yıldan sekiz yıla çıkartılmıştı
Şimdi, sekiz yıllık zorunlu eğitim kaldırılıyor; 1+ 4 + 4 + 4 şeklinde yeniden düzenleniyor İmam Hatibe gitme yaşı dört yıl geriye çekiliyor
9-10 yaşına düşülüyor
28 Şubat ne yaptıysa tam tersi yapılıyor
Bu mesele çok konuşulacak, çok tartışılacak Siyasi yansımaları da olacak
Bülent Arınç bu işten karlı çıkacaklarını düşünüyor CNN'den Şirin Payzın'a verdiği röportajda üstü kapalı olarak, 'çok kurcalamasınlar, zararlı çıkarlar' anlamında sözler etti
2007 seçimine gönderme yaparak dedi ki; 'Dindar Cumhurbaşkanı dedim bunun aleyhine propaganda yapanlar çok yanlış şeyler yaptılar, ama neticesi yüzde 47 olarak görüldü'

Bakalım 'dindar nesil yetiştireceğiz' sözünün neticesi ne olacak?
2014'te göreceğiz
Bana göre, 2014'ün hazırlığı başladı
MEHMET TEZKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com