![]() |
Mehmet Tezkan'dan Erdoğan'a Cevap |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Mehmet Tezkan'dan Erdoğan'a CevapBaşbakan Erdoğan'ın "Kimse bizde ateist gençlik yetiştirmemizi beklemesin" dedi, siyasetin gündemine oturdu ![]() Muhalefet eleştirdi, aydınlar eleştirdi ancak hükümet kanadından kimse geri adım atmadı ![]() Hatta hükümetin güçlü ismi Bülent Arınç, Erdoğan'ın ne demek istediğini tek tek açıkladı ![]() Peki bu açıklamalar neyin habercisi? Bu sorunun yanıtını Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, bugünkü köşesinden ilginç bir iddiayla verdi ![]() Tezkan'a göre, hükümet 28 Şubat 2014'e hazırlanıyor ![]() Nasıl mı? İşte Tezkan'ın kaleminden yanıtları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir başkası da başka türlü eğitim sistemi içinde çocuklarımızın gençlerimizin yetişmesini isteyebilir ![]() Daha ne desin ![]() Biz kazandık diyor ![]() Bunun hazırlıkları var mı? Var ![]() 28 Şubat'ta dindar nesil yetiştiren İmam Hatiplerin önünü kesmek için zorunlu eğitim beş yıldan sekiz yıla çıkartılmıştı ![]() Şimdi, sekiz yıllık zorunlu eğitim kaldırılıyor; 1+ 4 + 4 + 4 şeklinde yeniden düzenleniyor ![]() ![]() ![]() 9-10 yaşına düşülüyor ![]() 28 Şubat ne yaptıysa tam tersi yapılıyor ![]() ![]() Bu mesele çok konuşulacak, çok tartışılacak ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent Arınç bu işten karlı çıkacaklarını düşünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 seçimine gönderme yaparak dedi ki; 'Dindar Cumhurbaşkanı dedim bunun aleyhine propaganda yapanlar çok yanlış şeyler yaptılar, ama neticesi yüzde 47 olarak görüldü ![]() Bakalım 'dindar nesil yetiştireceğiz' sözünün neticesi ne olacak? 2014'te göreceğiz ![]() ![]() Bana göre, 2014'ün hazırlığı başladı ![]() MEHMET TEZKAN'IN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN Kaynak : Milliyet yazarı Mehmet Tezkan'dan Erdoğan'ın ateist gençlik açıklamalarına ilginç bir yorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
|