![]() |
Fetih Filmini Beklerken |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Fetih Filmini BeklerkenCüce elbisesine tıkılmaya çalışılan pehlivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suç ise kiiim bilir kimin! Peki, ekrandaki Muhteşem Yüzyıl’ı eleştiren zenginler ne zaman elini taşın altına koymayı akıl edecek! Ömür boyu beklediğimiz fetih filmi Şubatta vizyona giriyor ![]() ![]() ![]() Yapımcısı, hani her filminde “sonrakine gelmeyeceğim” dediğiniz, seviyesiz Recep İvedik’lerin de müsebbibi ![]() ![]() ![]() “Bu iş Faruk Aksoy’a mı kaldı” derseniz aynen şunu diyeceğim: Siz kime finansör oldunuz da “yapmam” dedi! *** Yaz sıcağı, Osmanlı sefer yolunda ![]() Terli bir Hristiyan köylü yetişip kumandanı buluyor ![]() “Askerler bağımdan geçti, diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Hemen askeri bulup ordudan çıkartıyorlar! Bağcı, teşekkür için geldiğine pişman fakat işittiği hüküm tarihe damga oluyor: “Parayı bırakmasa kolunu keserdik ![]() ![]() ![]() ![]() *** 1453 filminin fragmanı: “Bu muskayı, babamı öldürdüklerinde boynundan almıştım ![]() Ve ayrıca Mehmed Han söylemiş gibi gösterilen: “Ben, benden önceki sultanlara benzemem” sözü onun güzel hayatıyla nasıl bağdaştırılacak ve kaynağı nerede bulunacak? Film çekildi; soğuk bir çırpı üstünde titreyen serçe gibiyim ![]() ![]() ![]() Bilemiyorum; hava ısınacak mı yoksa kanatlarımı donduracak bir soğuk mu kaplayacak âlemi? ![]() ![]() ![]() Umarım yeni bir “muhteşem cinayet” değildir, dört gözle beklediğimiz! Muammer Erkul
![]() |
![]() |
Cevap : Fetih Filmini Beklerken |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Fetih Filmini BeklerkenUlubatlı konusunda Erkul'a katılmamak imkansız ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|