![]() |
Hadi Gir İçeri |
![]() |
![]() |
#1 |
flipper
|
![]() Hadi Gir İçeriHadi gir içeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur gir içeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçurumun dibinde nasıl göründüğümü Merak ederdim hep ![]() Yüzümün aynadaki boşluğuna hep bakmak isterdim ![]() İnançlarımın kırılıp döküldüğü yeri anlamak için kalabalıklar içindeki yalnızlığıma dokunmak isterdim ![]() ![]() ![]() Aşktı adın uçurumda, yanı başımda aynadaki suretimdi yüzüm, aykırı kanardı bana ![]() İnançlarımın çoğu yalanmış alay ederdi benimle ![]() Çok geç anladım, kalabalıklar arasındaki senmişsin dokunamadığım ![]() ![]() ![]() Yalnızlığım diye küçümsediğim senin sevginmiş, Geceleri ansızın uyanıp İncitip durduğum senin yokluğunmuş ![]() ![]() ![]() Onca sevişmeden sonra değişmemişsem, sihirli bir aydınlıkta, içimde bir yer sana sonsuz hasret kaldığı içinmiş ![]() ![]() ![]() İşte onca yalan geçen hayatımda buymuş tek gerçekliğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Geceleri ansızın uyanıp İncitip durduğum senin yokluğunmuş ![]() ![]() ![]() Teşekkürler çok güzel
|