![]() |
Dua Vakti (dev Arşiv) |
![]() |
![]() |
#1 |
karamela
|
![]() Dua Vakti (dev Arşiv)Dua Vakti Rızıkların Dağıtıldığı Saat… ![]() İmsak vaktinden sabah namazına kadar olan ZAMAN DİLİMİ… En kıymetli vakit’tir ![]() Meleklerin dua ettikleri zaman Tüm mahlukatın rızkının dağıtıldığı Zaman dilimi ![]() Besmele ile başlanır… ( 100 defa ) “Sübhânallahi ve bi-hamdihi sübhânallahil-azîm” Tüm sıfatları ile noksansız olan Allah’ı hamd ile tesbih ederim ![]() Çok güzel bir zaman dilimi olan İMSAK vaktinde bu duayı… İçine dönerek sakin… ![]() Tüm Dünya Niğmetleri Mecburen ve Zelil olarak Sana gelecektir ![]() Buna inanmalısın… ![]() ![]() Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerimi okurken sanki… Sana vahiy ediliyormuş gibi oku der islam büyükleri O Kitabın bir çok özellikleri vardır… Sevgi ile yaklaşırsan sana aşkın kapılarını açar o’na AŞIK OLURSUN… O’na güvenirsen seni her türlü ortamda korur… Arkadaşım dersen sana sahip çıkar kendini hiçbir zaman yalnız hissetmezsin Bu kutsal kitabın daha bir çok mana derinlikleri vardır… Kendini keşf ettikçe, Kendinde ki derinlere indikçe o sana kapılarını açar ![]() ![]() YETRE Kİ… SEN KAPIYI ÇAL … TAN AĞIRIRKEN KURAN OKU… DOĞRUSU TAN AĞIRIRKEN KUR-AN OKUMAK GÖRÜLMEYE DEĞER… El Ahzab suresi 3 ve 15 nolu ayet Ayet 3 // Allah’a güvenip dayan ![]() ![]() Ayet 15// Allah’a verilen söz sorumluluk ister… Kaf suresi 39-40 ve 45 nolu ayetler ![]() Ayet 39 // Öyle ise Ey Muhammed! ![]() ![]() Onların sözlerine karşı sabret de ![]() ![]() Ayet 40 // Yine gecenin bir kısmında ve namazların sonlarında tesbih et ![]() Ayet 45 // Biz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İNANCIN VAKTİNİ TAYİN EDEN ALLAH’TIR ![]() BU NEDENLE … KİŞİLERİN ŞÜPHESİNE DE SAYGI GÖSTERMEK GEREKİR ![]() DİN, İnsanın iç yaşayışını olduğu kadar, Toplum hayatını da düzenler (evlilik, çocuk yetiştirmek, kazanç, insan ilişkileri, görgü, edeb vs ) Allah’ın… Yani Evrenin… Alemlerin sahibinin kurallarına uymak ona güvenmek, akıl ve gönül gözü ile onun alemlerinin yapısını ve kendi iç dünyamızı düşünerek SONSUZ HUZUR VE MUTLULUĞA ERİŞMEK ![]() İNSAN, Kendine has bir hürriyete , evreni tanıyabilme kabiliyetine ve değerlere yönelebilme GÜCÜNE SAHİPTİR ![]() ![]() İnsan üç değer üzerine yaratılmıştır ![]() - Çalışmak - Sevmek - Kıskanmak ÖZEL İNSANLAR, Yani kendi değerlerinin farkında olan çok özel Kişiler ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() İYİLİĞE KARŞILIK İYİLİK İNSAN İŞİ, KÖTÜLÜĞE KARŞILIK İYİLİK ER KİŞİNİN İŞİ ![]() ![]() ![]() İnsanlar günümüzde yalnızdır… Halbuki yalnızlık insanlara kendilerini geliştirmeleri için verilmiş çok değerli bir FIRSATTIR ![]() Yalnızlığın ilacı sanat, sevgi, spor ve kişisel gelişimdir ÇAĞIMIZDA ![]() Uyandırılmak, büyütülmek ve geliştirilmek ister içimizde ki GÜÇ ![]() İnsan kendini tanımalı ve bilgisin artırmalı AMAÇ, kendimizi eğitmek ise bunun sınırı yoktur ![]() TUTKULAR… Ölümlü yanımızı geliştirir ![]() İnsan kendini bilgilendirirse ölümsüzlüğe ulaşır ![]() Yaşam duvara vuran gölgedir Gölgeyi seyredersen oyalanırsın Işığa bakarsan gözlerin kamaşır Sonra öğrenirsin ve kaynağa yönelirsin… Eflatun Müzemmil suresi 1-11 ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() HEM MUHABBET DAVASINDA OLAN, HEM BÜTÜN GECEYİ UYKUDA GEÇİREN İNSAN YALANCIDIR demişler… ![]() Allah’ın sana açtığı sırları, kullarına açmayacaksın dostun da olsa KISKANIR ![]() İç alemdeki sırrın ifşası hoş karşılanmaz Bu nedenle Allah ile arandakiler SIR olmalı der İslam büyükleri ![]() Sırrımızı Sır Bilenin Sırrına ya Hu… Sırrımızı ifşa edenin ervahına YUH… demişler ![]() Esma-ül Hüsna Örnekleri El Halim Öfke yok olur (88 defa ) El Latif ( Bismillahillatif ) Her ne muradı varsa yerine gelir ( 698 defa ) El Mucip Duası kabul olup , Allah’ın himayesinde olur ( 60 defa ) El Batın ( Ya Batın-Ya Zahir) Vesveseden kurtulur ( 33 defa ) Ya Semi Her şeyi işiten, Allah önce işitir ![]() Duası kabul olur ( 500 defa ) Ya Mukaddim Öncelik tanıyan Her türlü savaşta zafere ulaştırır ![]() El Muktedir Kudreti her şeyin üstünde olan Unutkanlık ve güçsüzlükten kurtulur ( 100 defa ) BU AZGIN DENİZİN ORTASINDA ÖYLE SAKİN BİR YOLA GİRECEĞİZ Kİ… BU YOLU BİR USTALAR BİLİR… BİR DE NASİBİ OLANLAR ![]() Aziz Mahmud Hudai Allah’tan Özür dilemek… Manevi alanda yasak bölgeye girenlere tavsiye olunur… Estagfirullah, Estağfirulah , Estağfirullah… El-azıym , el- kerim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etebü ileyhi tevbete abdin zalimin linefsihi la yemlikü linefsihi mevten ve la hayaten ve la nüşüra ![]() ![]() Ya Rabbi! ![]() ![]() Ya Rabbi! ![]() ![]() Ya Rabbi! ![]() ![]() Eğer benim elimden ,gözümden ,dilimden ve bütün uzuvlarımdan bilerek veya bilmiyerek… Yanlış bir davranış, dua , isyan , hata ,şirk veya söz oldu ise… Ben onların cümlesine tövbe ettim ![]() Pişman OLDUM ![]() Bir daha bu hataları yapmamaya… Azim ettim ve senin huzurunda… Hem sana hem kendime SÖZ VERDİM ![]() Peygamberlerin ilki Adem Safiyullah Sonuncusu bizim peygamberimiz Hz muhammed efendimizdir ![]() Bu ikisi ve bu ikisi arasında gelmiş geçmiş tüm peygamberler senin elçindir ,gerçektir… Cümlesine İNANDIM ![]() Kabul ettim ![]() Dilim ve kalbim ile TASDİK ETTİM ![]() Âmentü billahi ve melâiketihi ve kütübihî ve rusülihî ve’l yevmi’l-âhıri ve bi’l-kaderi hayrihî ve şerrihi mine’llâhi teâlâ ve’l-ba’sü ba’de’l mevti hakk Eşhedü en lâ iâhe illallâh ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve rasûlüh ![]() Anlamı Ben Allah’a , meleklerine, kitaplarına, peygamberlerine, âhiret gününe, kadere; hayır ve şerrin Allah’ın yaratmasıyla olduğuna inandım ![]() ![]() Eşhedü enlailahe illallah ve eşhedü enle muhammeden abduhu ve resuluhu Şehadet ederim ki…Allah’tan başka İlah yoktur Allah vardır ve yine şehadet ederim ki… Hz Muh ![]() ![]() Bütün geçmiş hatalarımın affı için bir kere daha… Eşhedü enlailahe illallah ve eşhedü enle muhammeden abduhu ve resuluhu Ruhumun , bedenimin arınması ve yaptığım müracatın kabulu için bir kere daha… Eşhedü enlailahe illallah ve eşhedü enle muhammeden abduhu ve resuluh Amentü, Türkçe’de “inandım” demektir ![]() Kişi yaptığı yanlışları görür PİŞMAN olur ve bir daha yapmamaya hem kendine hem Allah’a söz verirse… HİÇ HATA YAPMAMIŞ GİBİ OLUR… Hz ![]() ![]() TEMBELLİKTEN ARINMAK İÇİN… Necm suresi 39/40/41 ![]() ![]() Besmele ile başlanır ![]() Ve en leyse lil insani illa ma sea ![]() ![]() ![]() Anlamı İnsan için ancak çalıştığı vardır ![]() ![]() ![]() Her Zorluğun Yanında Bir Kolaylık Muhakkak Var Sessizce… İçimize dönüyoruz ve DUA ediyoruz… Auramızı kuvvetlendiriyoruz En güzel enerjileri kendimize yönlendiriyoruz ![]() Kainatın sahibi ile bir oluyoruz ![]() Göğüs şakramızdan…kalbimizden yani gönlümüzden bize gelen mesajı dinliyoruz… “Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı ![]() (Duha suresi 3 ![]() Bismillahirrahmanirrahim Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala Diyelim başımıza istemediğimiz bir olay geldi ![]() ![]() ![]() ![]() “Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı” (Duha suresi 3 ![]() Bismillahirrahmanirrahim Ma vedde’ake rabbüke ve ma kala Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin ![]() ![]() & Başımız da ağır bir dert var ![]() ![]() ![]() “Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var! Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var! ” (İnşirah suresi -5/6) Bismillahirrahmanirrahim Feinne me’al usri yüsren İnne me’al usri yüsren Garantiyi veren Allah! Her zorlukla beraber bir de kolaylık geleceği “mutlaka” ifadesi ile pekiştirilip ikna olalım diye iki kere tekrarlanıyor ![]() ![]() “Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Kul ya ıbadiyellezine esrefu ala enfüsihim la taknetu min rahmetillah ![]() Innallahe yağfiruzzünube cemian Innehu huvel ğafururrahiym & Maddi sıkıntınız hat safhada ![]() ![]() ![]() “Eğer yoksulluktan korkarsanız, Allah dilerse lütfuyla sizi zengin kılar ![]() ![]() (Tevbe suresi-28 ![]() Bismillahirrahmanirrahim Ya eyyühellezine amenu innemel muşrikune necesün fela yakrebül mescidel harame ba’de amihim haza ve in hıftüm ayleten fesevfe yuğnıkümullahü min fadlihı in şa’e innallahe alimün hakim ![]() & Bir yakınınız ölümcül hastalıkla yatağa düştü… Doktorlar fazlaca ümit vermiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() “Kulumuz Eyyub’u da an, o zaman Rabbine şöyle nida etmişti: “Bak bana, meşekkat ve acı ile şeytan dokundu! Ve ona, bütün ailesini ve beraberlerinde bir misli daha tarafımızdan bir rahmet olarak bahşettik ki, temiz akıllılar için bir ibret olsun ![]() (Sa’d suresi -41/43) Bismillahirrahmanirrahim Vezkur abdena eyyub ![]() ![]() Ve vehebna lehu ehlehu ve mislehüm meahüm rahmeten minna ve zikra liülil elbeb ![]() & Olayları, gelişmeleri yorumlamakta zorlanıyoruz… Bazen herşey lehimize giderken, bazı dönemlerde de yığınla aleyhimize gelişmeler oluyor ![]() “Olur ki, siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o, hakkınızda hayırlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Kütibe aleykümül kıtalü ve huve kürhün leküm ![]() ![]() “Vel Akıbetü lil Müttakin” (Kasas suresi -83 ![]() Hayırlı son, güzel sonuç ,korunanlar, inanca sarılanlar içindir! ![]() AMİN… ARINMA DUASI ( bedensel ve ruhsal negatif enerjilerden temizlenme ) (Yeni nesil için onların anlayacağı dile çevrilmiştir) O… Kainatın Sahibidir ![]() Her Sıkıntımı o’na ARZ EDERİM… O… Benim Tek ve Gerçek Sahibimdir ![]() ALLAH’ım!… Güzel isimlerinin hürmetine Ve… Kuvveti ile… Geçmişten veya gelecekten gelen,bana zarar veren düşüncelerimde ki… Tüm yanlış kodlamaları ve engelleri RED EDİYORUM ![]() Rabbim! ![]() ![]() Bilinç altımda ki bu kolamaları yok et ![]() Kontrolum dışı… Üzerimde oynanan, tüm olumsuz oyunları SİL ![]() Senin iznin ile… Üzerime gelen,her olumsuz şeyi ( nazar-sihir vs) hepsini SİL (DELETE), İPTAL ET (CANCEL) ALLAH’ım ![]() DÜŞMANLARIMI MAHRUM ET ve Bilinçaltımda ki yanlış kodlamaları SİL (DELETE) ![]() Bana atılan yanlış okları…KENDİLERİNE ÇEVİR (RETURN) ![]() Bana zarar veren tuzaklardan beni koru ![]() Güzel isimlerinin ilmi ile ÇÖZ ALLAH’ım ![]() Üzerimde ki TÜM OLUMSUZ ETKİLERİ YOK EYLE ve beni arındır ![]() Rabbim, kesin olan iradenle dualarımı kabul ettiğine İNANIYORUM ![]() BEN YENİLENİYORUM… TÜM BEDENİMİ… RUHUMU… YENİLİYORUM ![]() TÜM OLUMSUZLUKLARDAN ARINDIM ![]() AMİN ![]() Zalim ve Kötü İnsanlardan Korunmak İçin Dua… Çok önemli bir çalışma yapıyoruz ve… Bir komüsyon veya bir akedemisyen veya bir mülakat… herhangi bir konuda bazı insanlar tarafından bir değerlendirmeden geçeceğiz ![]() Çok iyi hazırlandık bu görüşmelere AMA…o kişiler hakkında biraz tereddütümüz var, zalimlik ve kötülük yapmalarından endişe ediyoruz ![]() ![]() Düşünce ve duygularımızı kainatın sahibine odaklıyoruz ![]() Ve… Sakince… DUA EDİYORUZ… ![]() ![]() Allahım!… Sen beni zalim insanlardan gelecek her kötülüklerden koru Bismillahirrahmanirram, Bismillahi ve billahi bismillahi hayrul esmai bismillahi rabbül ardı vessemai ![]() Bismillahillezi la yadurru measmihi şey’un fil ardı ve la fissemai ezeni ![]() ![]() Bismillahi asbahtu ve alellahi tevekkeltu ![]() Bismillahi ali kalbi ve nefsi bimillahi ali akli ve zihni ![]() Bismillahi ali ehli ve mali ![]() Bismillahi ali ma agtani rabbi ![]() Bismillahişşafi bismillahil mugafi ![]() ![]() ![]() Allahu ekberu allahu ekberu allahu ekberu allahu ekberu ve eazzü ve ecellu mimma ehafu ve ahzeru ve es’eluke allahumme bihayrike min hayrikellezi la yu’tihi gayruke ![]() Azze caruke ve celle senaüke velailahe ğayruk ![]() Allahümme inni euzu bike min şerre nefsi ve min şerre külle sultanin ve min şerre külle şeytanin meriydin ![]() ![]() ![]() ![]() Allahümme inni esteciyruke ve ahtecibu bike şerre külle şey’in halaktehu ![]() ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() An emami, bismillahirrahmanirrahim, kul huvellahu ehad ![]() ![]() Min fevki, bismillahirrahmanirrahim, kul huvellahu ehad,allahussamed lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehu kufuven ehad ![]() An yemiyni, bismillahirrahmanirrahim,kul huvellahu ehad,allahussamed lem yelid ve lem yuled velem yekun lehu kufuven ehad ![]() An şimali, bismillahirrahmanirrahim,kul huvellahu ehad allahussamed lem yelid velem yuled ve lem yekun lehu kufuven ehad ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim, allahu la ilahe illa huvel hayyul kayyum ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim, şehidellahu ennehu la ilahe illa huve vel melaiketu ve ulul ilmi kaimen bil kıstı la ilahe illa huvel azizul hakim ![]() Ve nahnu ala ma kale rabbuna mineşşahidiyne ![]() ( bu bölüm 7 kere tekrar edilir ) Fein tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşıl azim ![]() ![]() ANLAMI Duaya merhametli ve müşfik Allah’ın adı ile başlıyorum ![]() Çünkü O’nun adı adların en hayırlısıdır ![]() ![]() ![]() Allah’ın adı ile başlanılan bir işe yerde ve gökte bulunanlardan hiç bir zarar gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifa veren Rabbimin adı ile afiyet veren rabbimin adı ile inam eden Rabbimin adı ile maksadıma ulaşırım ![]() O Allah ki…O’nun adı ile başlanılan işlere yerde ve göktekilerden hiçbir zarar gelmez ![]() ![]() Allah,Allah,Allah,Allah… O Allah ki benim Rabbimdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rabbim hayrından hayır istiyorum, çünkü onu senden başkası veremez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim gerçek yardımcım şüphesiz kur’an-ı indiren Allah’tır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahman ve Rahim Allahın adı ile… Allah birdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıdan gelecek musibetlerden sana sığınırım ![]() ![]() Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile başlıyorum Ondan başka ilah olmayan Allah Hay ve Kayyum’dur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rahman ve Rahim Allah’ın adı ile… Allah melekler ve ilim sahipleri adalet ölçüleri içinde Allah’tan başka ilah olmadığına şahidlik etmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER TÜRLÜ HASTALIK İÇİN ŞİFA DUASI Besmele ile başlanır ![]() Allahümme Rabbe’nnasi müzhibe’l be’si işfi ente’şşafi la şafi illa ente işfi şifaen la yuğadiru sekamen ![]() Anlamı, Ey insanların Rabbi ve bütün ıstırapları gideren yüce ALLAH’ım! ![]() ![]() Senden başka şifa verecek yoktur ![]() Yalnız sen şifa verirsin ![]() Ona… ( hastaya veya bana ) ÖYLE BİR ŞİFA VER Kİ… ÜZERİNDE ( hastada veya bende ) HASTALIĞIN EN UFAK İZİ BİLE KALMASIN ![]() ![]() Örnek: Allah’ım bana öyle bir şifa ver ki… Şu anda yaşadığım hastalığın en ufak izi bile kalmasın ![]() Veya, Allah’ım arkadaşıma öyle bir şifa ver ki… Vücudunda kanserin en ufak izi bile kalmasın ![]() GELECEK VEYA BEKLEMEDİĞİMİZ ZARAR VE KAZALARDAN KORUYAN DUA Allah’ım! ![]() ![]() Gelecek ve beklemediğim her türlü kaza ve belalardan beni koruman NİYETİ İLE… Besmele ile başlanır ![]() Euzü bikelimatillahittammati min şerri ma halak ![]() ![]() Anlamı, Tam olan, Kelimelerine tutunup bütün YARATTIKLARININ şerrinden Allah’a sığınırım ![]() BORÇ SIKINTISINDAN KURTARAN, BORÇ ÖDEMEYİ KOLAYLAŞTIRAN VE YENİ KAPILAR AÇAN, ENERJİSİ YÜKSEK BİR DUA Basmele ile başlanır ![]() Allahümme inni euzü bike minelhemmi ve hazeni ve euzü bike minel aczi vel keseli ve euzü bike minelcübni velbuhli ve euzü bike min ğalabet’d deyni ve kahrirricali ![]() Anlamı ![]() Ey Allah’ım! ![]() ![]() Elem ve şaşkınlık halinden, acizlik ve bıkkınlıktan, korkaklık ve cimrilikten, borcun beni altetmesinden, insanların nefsimi kullanmaya çalışmasından ve kahrından sana sığınırım ![]() ![]() ENERJİSİ YÜKSEK BİR ŞİFA DUASI Besmele ile başlanır ![]() Allahümme la tüşmit a’dai bidai vec’alil kur’anel aziyme şifai ve devai feenel aliylü ve entel müdavi ![]() Anlamı, Allah’ım! ![]() ![]() Bama verdiğin bela ile düşmanlarımı sevindirme ![]() Kur’an-ı Azimü-ş Şan-i bana deva ve işfa eyle ![]() BEN HASTAYIM, TEDAVİ EDECEK DE SENSİN ![]() ![]() GELİN VE DAMAT İÇİN HAYIRLI BİR DUA (Yüksek Enerjili Bir Niyet) Besmele ile başlanır ![]() Barekeallahü leke ve bareke aleyke ve cemea beyneküma fi hayrun ![]() Barekeallahü fiyküm ve bareke leküm ![]() Anlamı, Allah! ![]() ![]() Senin üzerine bereketli kılsın ve üzerine bereketi döksün ![]() İkinizi hayır içinde bir araya getirsin ![]() Allah! ![]() ![]() ![]() ÖDEM İÇİN ÇOK KUVVETLİ BİR ENERJİ Hud suresi 44 ![]() ![]() Besmele ile başlanır ![]() Ve kıyle ya erdubleıy maeki ve ya semaü akliıy ve ğıydal maü ve kudıyel emru vestevet alel cudiyyi ve kıyle bu’del lil kavmiz zalimin ![]() Anlamı, Allah tarfından denildi ki ![]() ![]() Ey! ![]() ![]() ![]() ![]() Suyunu tut ![]() Ey! ![]() ![]() ![]() ![]() Sen de suyunu kes ![]() Ve sular çekildi ![]() Emir yerine gelmiş oldu ![]() ÖNERİ… Dua, insanın içinde ki ilahi gücü harekete geçiren bir eylemdir ![]() İlahi güc ise inanç ile bağlantılıdır ![]() Soyut bir alemdir ![]() Bu nedenle, bu enerjileri yönlendirmek istediğimiz zaman inanarak ve kendimizle başbaşa kalarak yönlendirmemiz tavsiye edilir ![]() En uygun zaman dilimi sabah güneş doğmadan (güneş ASC’dan yükselmeden) yapılan dualardır ![]() ![]() İHTİYAÇ SAHİBİNİN DUASI Kainatın sahibi şöyle söylüyor, Benim hazinelerim sonsuz ve sınırsızdır ![]() Senin başkalarına verdiğin kadar…bende sana veririm ![]() Öyle ise… CÖMERTÇE YARDIM ET ![]() BENİM VERDİĞİM NİĞMETLERİ PAYLAŞ… Çünkü ben, Senin verdiklerinin yerine daha hayırlısını vereceğimi SANA VADEDİYORUM ![]() Ayrıca seni pozitif enerji ile destekleyeceğimede GÜVEN ![]() Bir insan,birşeye şiddet ile muhtaç ise, Kainatın sahibinden İKRAM BEKLİYOR İSE… Aşağıdaki duayı sabah namazını kıldıktan sonra ( günün, en pozıtif enerji ile yoğun olduğu zaman dilimi ) okuması tavsiye olunur ![]() Besmele ile başlanır, Bismillahirrahmanirrahıymi ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıymi ya hayyü ya kayyümü ya haliymü ya kadiymü ya daimü ya ferdü ve ya vitrü ya ehadü ya samedü ![]() ÇOK SIKINTIMIZ VAR, UYKULARIMIZ KAÇTI UYUYAMIYORUZ… Allahım ! ![]() ![]() Yıldızlar doğdu,gözler uyudu… Halbuki sen Hayy ve Kayyum’sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZLERİMİ UYUT ![]() Besmele ile başlanır, Allahümme ğaratin nücumü ve hedeetil uyunü ve ente hayyün kayyümün la te’huzüke sinetün ve la nevm,ya hayyü ya kayyümü ehdi’leyli ve en’ım ayni ![]() GÜN İÇİNDE ÜZERİMİZE GELECEK HER TÜRLÜ KÖTÜ ETKİLERDEN KORUNMAK İÇİN Hazreti İsa’yı öldürmek için toplanan zalimlere karşı gönderilen korunma… Hazreti İsa bu duayı okuyunca,düşmanlarının gözlerinden gizlendi ve SEMA’YA KALDIRILDI ![]() ![]() Bize zarar vereceğine inandığımız kişilere karşı korunmadır ![]() Zararlı kişi, BAKAR AMA GÖRMEZ… Ey Yüce Rabbim! ![]() ![]() Ehad ismin ile senden istiyorum ![]() Allah’ım! ![]() ![]() Azim isminle sana yalvarıyorum ![]() Allah’ım ! ![]() ![]() Kainatın her zerresinde varlığını hissettiğim yüce ismin hürmetine, SABAHLAYIP AKŞALMLADIĞIM ZAMAN İÇİNDE ÜZERİME GELECEK HER TÜRLÜ BELAYI BENDEN UZAKLAŞTIR ![]() Besmele ile başlanır, Allahümme inni es’elüke bismikel ehadil e’azz ![]() Ve ed’ukellahümme bismikel azıymil vitr ![]() Ve ed’ukellahümme bismikel kebiril müte’alillezi mele’el erkane külleha en tekşife anni ma asbahtü ve ma emseytü fih ![]() VESVESE İÇİN (Tedirgin edici düşünceler) Her sabah 3 kere okunması tavsiye edilir ![]() Sad suresi 41 ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Rabbi inni messeniyeş şeytanu binusbin ve azab ![]() ![]() ANLAMI; Eyyüb A ![]() ![]() ![]() ONU HER TÜRLÜ İNATÇI ŞEYTANIN ŞERRİNDEN KORUDUK AMİN… Zararlı düşünceleri ile bizleri bloke eden kişilere karşı korunma Hud suresi 88 ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim, Ve ma tevfiki illa billah aleyhi tevekkeltü ve ileyhi unib ![]() ANLAMI; Başarım ancak Allah’tandır ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahim Bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardı vela fisemai ve hüvessemiul alim ![]() ![]() ANLAMI; YERDE VE GÖKTE İSMİ İLE BERABER HİÇ BİR ŞEYİN ZARAR VERMEDİĞİ ALLAH İLE ![]() AMİN… Kendimizi toplum önünde ifade etmek istediğimiz zaman Musa (a ![]() ![]() Taha suresi 25-28 ![]() Bismillahirrahmanirrahim Rabbi’ş-rahli sadri ve yessir li emri,vahlül-ukdeten min lisani yefkahu kavli ![]() ANLAMI; Rabbim! ![]() ![]() ![]() ALLAH’IM beni gelecek ve beklenmedik her türlü kazalardan KORUMAN niyeti ile (özellikle yolculuğa çıkarken ) Bismillahirrahmanirrahim Euzu bikelimatillahittammati min şerri ma halak ![]() ANLAMI; Tamam olan kelimelerine tutunup bütün yarattıklarının şerrinden ALLAH’a sığınırım ![]() ![]() Bu enerjilerin sabah yönlendirilmesi çok önemlidir( güneş ASC den çıkmadan önce) en az 3 kere okunması tavsiye olunur ![]() KORUYUCU ENERJİLER… Cin suresinin 1 ![]() Yasin suresinin tamamı Bakara suresinin son iki ayeti ( amenerrasulü ) Haşr suresinin son iki ayeti ( levenzelna ) Kalem suresinin son iki ayeti Yunus suresinin 81 ve 82 ![]() Ayetel kürsi Fatiha suresi İhlas suresi Felak suresi Nas suresi VE ![]() ![]() Zilzal suresi tamamı UYGULAMA En uygun zaman sabah namazı vaktidir (güneş asc’tan yükselmeden önce) ![]() ![]() Önce sabah namazı kılınır ( kulun yaratıcısı, kainatın sahibi ile buluştuğu çok kıymetli bir an…) Sabah namazı 4 rekattır ![]() 2’si sünnet 2’si farz Sonrasında tavsiye edilen bu şifreler bir bardak suya okunur ve… niyet edilir (düşünceler su moleküllerine yüklenir) Niyet ettim Allah rızası için ……………………… ![]() ![]() Bu su inanç ve niyetle içilir ![]() Perşembe (Jüpiter günü) veya Cuma (Venüs günü) sabahları tercih edilir ![]() İçinizin ferahladığını hissedecek ve yolarınızın açıldığını bizzat göreceksiniz ![]() ![]() En az 3 defa tekrarı tavsiye edilir ![]()
![]() |
Cevap : Dua Vakti (dev Arşiv) |
![]() |
![]() |
#2 |
karamela
|
![]() Cevap : Dua Vakti (dev Arşiv)Nazar için terkip * Cin suresinin 1 ![]() Besmele ile başlanır ![]() Kul uhıye ileyye ennehüstemea neferum minel cinni fe kalu inna semı’na kur’anen aceba ![]() Anlamı: Rasulüm,de ki… Bana vahyolunda ki,cinlerden bir topluluk kur’an dinlemişler de, Doğrusu biz şaşılacak kur’an dinledik demişler ![]() * Yasin suresi sh 439 ( 1 defa okunacak ) * Amenerrasulu ( bakara suresi son iki ayeti ) Besmele ile başlanacak ![]() Amenerresulü bima ünzile ileyhi min rabbihi ve’lmü’minun ![]() Küllün amene billahi ve melaiketihi ve kütübihi ve rüsulihi ![]() La nüferriku beyne ehaddin min rusulihi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamı: Allah hiç kimseye gücünün yeteceğinden fazla yük yüklemez ![]() Herkesin kazandığ hayır kendisine ![]() Yaptığı kötülüğün zararı da yine kendisinedir ![]() Ey rabbimiz! ![]() ![]() Eğer unuttuk ya da yanıldıysak ,bizi tutup sorguya çekme! ![]() Ey rabbimiz! ![]() Bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme ![]() Ey rabbimiz! ![]() Bize gücümüzün yetmiyeceği yüküde yükleme! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Levenzelna Haşr suresi sh 547 son iki ayet ( 1 defa okunacak ) Besmele ile başlanır ![]() Lev enzelna –hazel kur’ane ala cebelin leraytehü haşiam mütesaddiam min haşyetillah ![]() Ve tilkel-emsalü nadribüha lin nasi leallehüm yetefekkerün,hüvallahüllezi la ilahe illa hu… Alimülğaybi veşşehadeh,hüver rahmanür-rahim ![]() Hüvallahüllezi la ilahe illa hü ![]() ![]() ![]() ![]() Yüsebbihu lehu ma fissemavati vel’ard,ve hüvel azizül hakim AMİN ![]() Anlamı: Biz Kur’an-ı bir dağa indirseydik Allah’ın korkusundan o dağı baş eğmiş paramparça olmuş görürdün ![]() ![]() O öyle Allah’tır Kİ… O’NDAN BAŞKA İLAH YOKTUR Gizliyi de açıkda olanı da bilendir ![]() O esirgeyendir bağışlayandır ![]() O öyle bir Allah’dır ki…ondan başka ilah yoktur ![]() O mülk ü melekutun yegane sahibidir ![]() Münezzehtir selamet verendir ![]() ![]() ![]() O yaratan var eden varlıklara şekil veren Allahtır ![]() ![]() ![]() * Zilzal suresi sh 601 ( 1 defa okunacak ) Besmele ile başlanacak ![]() İza zülziletil erdu zilzaleha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anlamı: Yer sarsıldıkça sarsıldığı,yer bütün ağırlığını çıkardığı, Ve insan buna ne oluyor? Dediği zaman ![]() ![]() Çünkü;Rabbin yere vahy etmiştir ![]() O gün insanlar,yaptıkları kendilerine gösterilmek üzere bölük,bölük dönerler ![]() * Ayetelkürsi bakara suresi 255 ![]() * Fatiha suresi 7adet okunur İhlas suresi 7 adet okunur Felak suresi 7 adet okunur Nas suresi 7 adet okunur * Kalem suresi son iki ayet( 51-52 ) sh 565 ( 7 adet okunur) Besmele ile başlanır Ve iy yekadüllezine keferu le yüzlikuneke bi ebsarihim lemma semiuz zikra ve yekulune innehu le mecnun ![]() Ve ma hüve illa zikrul lil alemin ![]() ![]() Anlamı: O inkar edenler ,Kur’an-ıişittikleri zaman, nerede ise seni gözleri ile devireceklerdi ![]() ![]() Oysa Kur’an,alemler için bir öğütten başka birşey değildir ![]() * Yunus suresi sh 217 81-82 ![]() Besmele ile başlanır Felemma elkav kale musa ma’ci’tüm bihis sıhr ![]() Innellahe seyübtılüh ![]() ![]() Ve yühıkkullahül hakka bi kelimatihi ve lev kerihel mücrimun AMIN ![]() Anlamı: Onlar yanlarında bulunanları ortaya atınca musa dedi ki ![]() ![]() Sizin yaptığınız şey sihirdir ![]() Muhakkak ki, Allah onu iptal edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Allah hakkın hak olduğunu günahkarların hoşuna gitmesede emirleriyle ispat eder ![]() |
![]() |
![]() |
|