![]() |
Dilden Dile Dolaşan En Iğrenç Espiriler |
![]() |
![]() |
#1 |
karamela
|
![]() Dilden Dile Dolaşan En Iğrenç EspirilerRock yapmayan kişiye ne denir? - yaprock ![]() Ben Yedigün içiyorum sen Onbeşgün iç ![]() ![]() Koyun koyuna yatmak bu olsa gerek ![]() Sinemada on dakika ara dedi, aradım aradım açmadı ![]() Röntgen Filmi çektirdik , yakında sinemalarda ![]() Yeni yapılmış resimlere ne denir? - ‘nev’resim ![]() Bir romanı 7 kız yazarsa nolur? - seven kızın romanı ![]() Tebrikler kazandınız, şimdi tencere oldunuz! Kaba kuvvet uygulama , kap kırılabilir ![]() -Acıkan var mı ya? -Yok bizde tatlı kan var ![]() İshal olmuş böceğe ne denir? - CIRCIR- böceği ![]() -Bugünlerde gözüm çok KIZarıyor ![]() -Benimde arıyor ya! En ihtiyaç duyulan arı? - başARI ![]() GİT’Arı’ getirde biraz şarkı söyleyelim ![]() -Abi arı sokmasın! keklik askere giderse nolur? - ER-keklik ![]() - Asker adın ne? -Emre-DERSİNİZ komutanım! -Sen nasıl bir kulsun? -endoplazmik reti-KULUM ![]() -Masada hangi örtü kullanılmaz? - Bitki Örtüsü ![]() Bizim CD sürücümüz ehliyeti nerden almış acaba ? Ben hikaye yazarım ![]() -Ebru Destan ![]() Ayna'nın karşısında süslenme, manga'nın karşısında süslen ![]() Geçen ‘fil’e çorap aldım, zürafaya almadım ![]() Yılanlardan korkma, yılmayanlardan kork ![]() -Baykuşlar vedalaşırken ne der? -Bay Bay Bay Kuş ![]() Adamın Biri Notebook Almış, DELLenmiş ![]() En çok eşek yavrusu nerde bulunur? - tabiî ki SPA merkezinde ![]() - Denizaltı'nın bir üst modeli nedir? -Denizyedi ![]() - Kırmızı giyen erkeğe ne denir? -Albay ![]() Ben kahve içiyorum, Nurgül Yeşilçay ![]() Bak şu karışıdaki uçak PİSTİ , ama bir türlü temizlemediler ![]() Adamın biri kalemi yere atmış düşmemiş neden? -Çünkü PİLOT kalemmiş - Senin adın ne ? - Bill ![]() -Nerden bileyim be ? Yemeğin suyuna kim bandı ? - KOLİ BANDI ![]() -İneklerin sevmediği element?? -AZ-OT Tekel'in nesi var, İki elin sesi var ![]() Top ağlarda, ben ağlamaz mıyım ? (Burada ki top futbol top'udur ![]() Esra Erol ile - İs The Watch ![]() Hayat, ha tekne ![]() ![]() ![]() Burger King, bende vezir ![]() İçimde - bir acı - var ,bira almak için uzağa gitmiyorum ![]() Sin SağTürk / Cos SağTürk = Tan SağTürk Adamın elindeki herşeye değiyormuş, elindeki neymiş?? -Magnumsa eğer herşeye değer ![]() En kaslı İlyas kimdir? - CASİLLAS ![]() Beren Saat, Atkın Dakika ![]() Ben yürüyelim diyorum Gerard Depardieu ![]() Ahmet Saz çaldı ![]() ![]() Beni ayda bir sinemaya götürme , Marsta bir sinemaya götür ![]() -May-mun senin olursa ne olur ? -Your-mun ![]() Ayda neden hayat yoktur? -Çünkü yaşam çok pahalı, tüm fiyatlar astronomik ![]() Sevgilisi olmayanlar bul-aşık makinası alsınlar ![]() Ben ekmek yedim Will Smith ![]() Aaaaa siz cok terlemissinis durun size terlik getiriyim ![]() Sana neseyle kayanin, hakkiyla oyanin selami var ![]() Aklımı kaçırdım, 100 ![]() ![]() Altılıda 1 ![]() ![]() ![]() Bebeğe patik giydirmeye çalışmışlar ama giymemiş neden? -Bebek antipatikmiş ![]() Ayakkabıcı sıkıyorsa alma dedi, bende korktum aldım ![]() Balık ekmek 3 liraymış, hadi balık ekelim ![]() Bekarlık sultanlıktır, fakat er ya da geç demokrasiye geçilir Adamın kafasına buda heykeli düşmüş, başıma ''buda mı gelecekti'' demiş ![]() Doktor bu ilAÇ dedi bizde yardım topladık ![]() Bir sınıftaki öğrencilerin hepsinin kilosu eşitmiş, Çünkü EŞİT AĞIRLIK sınıfıymış ![]() Gün gelir devran döner, et döner, tavuk döner ![]() Eti tadında ama sebzesi tadında değil ![]() Adama evlimisiniz diye sormuşlar, hayır arsalıyım demiş ![]() -Hangi çiçek hem kafaya takılıp hem çamaşır yıkanır? -FES-leğen Ben ağlarım Filip-inler ![]() Adamin birinin kafasina selpak havlu düşmüş ölmüş neden? -çünkü onlar halka değil fil! Çocuk eskiden çok yaramazmış, ama artık yarabiliyor ![]() Sarımsağı havanda dövmüşsün, Ha Muş'ta ![]() Dondurmayı ben yalamam, himalayalar ![]() -Saçı olmayan İl'e ne denir?? -İlkel ![]() İngilizcem yok, tanıdığım bütün Cem'ler Türk ![]() İngilizler kendi kıllarına ne der? -Michael -Taşımasuyla neden değirmen dönmez, çünkü taşımasu küçük bir japon kız çocuğudur ![]() -Peki taşımasu annesinden nasıl su ister? -mataramasuko Kelebekler, köstebekler ama ben beklemem ![]() Kenan doğulu elinde kitaplarla yürürken bir kızla çarpışmış ![]() ‘Ayy bunlar ne böyle ‘demiş ![]() Kenan doğulu da ‘şeeyyy kitap şekerim’ demiş ![]() Fenilalanin, kilic kusananin ![]() Bu gece seni kınıyorum , çünkü kına gecesi ![]() ![]() ![]() ![]() köpek hırlayınca hangi kası çalışır? - köpek HIR-kası ![]() - LG Marka telefon aldım ![]() -Ayakçı niye almadın? Limon-ata, muz maymuna verilir ![]() İzne çıkıcam ama çok yüksek merdiven lazım ![]() İzinsiz satılan meşrubata ne denir? -‘gayri’meşrubat ![]() Murat'ın morali neden çok bozuktur? -İlk üçe girmediği için ![]() Nuri ölünce Çin'e gömsünler, nuriçinde yatsın ![]() Gülen ördeğe ne denir? - KIKIR-duck ![]() Gökdelenin tepesinden adamın kafasına radyo düşmüş ama adama bir şey olmamış neden? - Radyo hafif müzik çalıyormuş Erikli su aldım, içinde Erik yoktu Japonlar nasıl su dağıtır? - SUi-CEHN ![]() Sandalye boş mu? -Hayır arçelik ![]() ![]() ![]() Sibirya kurdu, ben bozdum ![]() Siviller hangi dili konuşur ? -Sivilce ![]() Hapis yatmışım, ha temiz ![]() ![]() -Rüzgar antik kentte nasıl eser?? -Tarihi Eser ![]() -Bu tay HAS-taymış ![]() -Hadi ya geçmiş olsun! Adamın biri bigün kurulanamamış, neden? -Yaş günüymüş ![]() 'Mil’li eğitimden bıktık, kilometreli eğitime geçelim! Karayollarında onarım var, havayollarında 20 arım ![]() kaynak:mynet
|