Şu Odanı Topla Dedim... |
|
|
#1 |
|
90burcu
|
Şu Odanı Topla Dedim...+şu odanı topla dedim sana!!! -anne toplu oda benim tarzım değil ![]() ![]() +terlik geliyo amaa ![]() ![]() ![]() -anne kıyafetleri şöyle koysam olur mu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +şu odanı topla!! ![]() ![]() ![]() -toplıcam şimdi az sonra,bak yorum yazıyorum şu konuya ![]() ![]() +sana hawaii bi yorum yapayım mı ben şimdi? -sen beni yanlış anladın anne,ben aslında senin odanıda toplıyım mı demek istemiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +şu odanı topla dediiiim! -anne toplu zaten bak +ben kötü Anneyim zaten -anne ben öle demek istemedim ![]() ![]() +tamam ![]() ölüyimde kurtul sen![]() ![]() -anne anne ![]() ama bak![]() yaa böle konunun!matematik hocası olan annesi eve gelir anne : odanı topla kızım kız : çarpsam olmas mı -şu odanı topla dedim +ne "danı"? -şu odanı topla lan +daha nası topLancak nan o da top doldu +odanı topla cocumm +kac para vercen +şu odanı topla"sana " -evet bana ? -ne sana? -topla , sana dedin bişeymi alcan bana + Burası benim odamsa sana ne oluyor anne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diye bağrındıktan sonra onu kandırma yollarına geçelim 1- Anne bak bu eşyanın doğasına aykırı yüksek entropi minumum enerji gömlek yerde gezerken poansiyel enerjisi dolapta askıda iken potansiyel enerjisinden daha az Sen de doğanın dilinde hiç anlamıyon 2- bunca didişmeden sonra odamı topluyon didişerek vakit kaybetme televizyon programını kaçıracaksın hemen topla dizinde başlıyo 3- ben onları öyle koyuyorumki odamı biri kurcalamışsa anlayayım 4- yada duyupta sallamamazlıktan gelin(uyuyomuş numarası) Anne: Şu yatağını topla dedim X: Ama anne, zaten akşama yatmıycak mıyım, ne gerek var ![]() ![]() ![]() Anne: Hayır, toplanacak dedim X: Off ya, bu ne saçmalıktır Anne: Evlenip kendi evine çıkınca toplamazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 yıl sonraEş: Bu yatağın hali ne böyle, ölür müsün biraz düzgün bıraksan? X: Ama, ama ? ! ? |
|
|
|