Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bugün, cumhuriyetin, gölgesinde, iptaller, kuruluş, kutlanıyor, yıldönümü

Cumhuriyetin 88. Kuruluş Yıldönümü Iptaller Gölgesinde Bugün Kutlanıyor!

Eski 10-29-2011   #1
Şengül Şirin

Cumhuriyetin 88. Kuruluş Yıldönümü Iptaller Gölgesinde Bugün Kutlanıyor!

Cumhuriyet bilinci sönmez

Cumhuriyetin 88 kuruluş yıldönümü iptaller gölgesinde bugün kutlanıyor! Başbakan Erdoğan’ın depremi gerekçe göstererek Cumhuriyet Bayramı törenlerini iptal etmesinin ardından benzer bir adım da Milli Eğitim Bakanlığı’ndan geldi MEB okullara “çok acele” koduyla geçtiği yazıyla kutlama törenlerinin yapılmayacağını bildirdi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla dün bazı okullarda gerçekleştirilmesi planlanan törenler de yapılamadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın genelgeyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerini iptal etmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da okullardaki kutlama törenlerini tümüyle iptal etti İl ve ilçe milli eğitim müdürleri aracılığıyla okullara “çok acele” koduyla gönderilen yazıda, stadyumdaki ve okullardaki kutlama programlarının yapılmayacağı belirtildi

Cumhuriyetin 88 kuruluş yıldönümü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü Resmi Gazete’de yayımlanan genelgesiyle kutlanmayacak 2011/19 sayılı genelge şöyle:
“23 Ekim 2011 tarinde Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul törenleri şeklinde icra edilmesi; tören geçişi, resepsiyon gibi diğer kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür

Depremin tarihi yanlış yazıldı!

Bu genelge üzerine il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri aracılığıyla tüm okullara gönderilen “çok acele” vurgulu yazılarla Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, resmi çelenk koyma törenleriyle sınırlandırıldı Törenlerin iptal edilmesine ilişkin okullara gönderilen yazıda depremin meydana geldiği tarihin 23 Ekim 2011 yerine, 23 Kasım 2011 olarak yanlış yazılması dikkat çekti Çankaya’daki okullara gönderilen yazıda şunlar belirtildi:
“Tüm resmi özel okul/kurum müdürlüklerine; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri, 23 Kasım 2011 tarihinde Van ili ve çevresinde meydana gelen deprem felaketi nedeniyle okullarda ve müdürlüğümüzce Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda yapılacak kutlamalar iptal edilmiştir (Anıtkabir ve Zafer Anıtı’na çelenk sunma hariç)”

Çelenk sunma törenleri

Bazı okulların müdürlüklerine de “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptali” konusuyla “çok acele” koduyla gönderilen yazıda bugünkü stadyum ve okullardaki kutlama törenlerinin iptal edildiği belirtildi Yazıda, bugün 0830’da Anıtkabir’de ve saat 1400’te Ulus Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenlerinin icra edileceği kaydedildi
Cumhuriyet- Işık Kansu/Mahmut Lıcalı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com