Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
уαкαяış, இܓ, இܓяαввιмє, ▬▬ღ♥ღ▬▬

▬▬ღ♥ღ▬▬ இܓяαввιмє уαкαяış இܓ ▬▬ღ♥ღ▬▬

Eski 10-18-2011   #1
karamela
icon111

Utanırım
ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım Senin rızan için öldüremedim onları Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım Simdi ağlıyorum sessizce Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum Yok misali yasıyorum Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi RAHMETIMDEN GAZABIMDAN USTUNDUR buyurmuşsun Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşaALLAH
AMİN

Dua-Yakarış
Allah’ım! Ey Hediye Edici ve Sevindirici Olan! Şükür ve hamd ve sevinçtir şimdi sözüm Sana, senin vermene layık bir şey göndermedim Sen, verdin Sana, tam samimiyetle dualar göndermedim Sen, verdin Sana, isyandan büsbütün azade itaat göndermedim Sen, verdin Yerden göğe, ezelden ebede kadar ne kadar ikram varsa, Senden Yerden göğe, ezelden ebede kadar ne kadar teşekkür varsa, Sana Nimetlerin için şükredip, bilmediğim nimetleri de istemek üzere, Senin hazinelerine geldim İşte ben, işte Sen Sınırsız fakirliğe sahip kulun, sınırsız zenginliğe sahip olana boyun eğiyor İşte ben, işte Sen İhtiyacını bile bilemeyen kulun, Zengin ve Cömert olan’dan ikram ve nimetlerini istiyor Bize aczimizi ve Senin gücünü, ihtiyacımızı ve Senin zenginliğini gösterdiğin ayetlerin hakkına, bize Seni tanımada, Seni sevmede, Seni istemede kapılar aç Bizim günah ve isyan kapılarımızı bağla, sevap ve ibadet kapılarımızı aç ve genişlet Allah’ım! Ey Celal ve İzzet Sahibi! Bize aczimizi ve Senin gücünü, ihtiyacımızı ve Senin zenginliğini gösterdiğin ayetlerin hakkına, bize Seni tanımada, Seni sevmede, Seni istemede kapılar aç Bizim günah ve isyan kapılarımızı bağla, sevap ve ibadet kapılarımızı aç ve genişlet Allah’ım! Ey Celal ve İzzet Sahibi! dualarımızı bu zamandan al Saadet asrına ***ür Şerefli ve Sevgili Elçi’nin yanından kabul eyle O’na selam ve salat et Bizim de suret ve sîretimizi, o Rauf ve Rahim olan Peygamber’imiz hazretlerininkilere benzet! Ey Dünya ilinin çiçekleri! Ey Cennete akan nehirler! Ey Şarkı söyleyen kuşlar! Ey tomurcuk, ey ses, ey hava, ey toprak, ey ateş! Ey hayranlık veren sanat, ey güzellik, ey sevinç, ey hayat, ey ölüm! Ey Allah’ı anan ve anlatan eşya ve hadiseler! O’nu anmaya, O’nu anlatmaya, O’nu övmeye, O’ndan istemeye devam edeceksiniz! Kimse bilmesin, kimse okumasın, kimse duymasın isterse Bize aczimizi ve Senin gücünü, ihtiyacımızı ve Senin zenginliğini gösterdiğin ayetlerin hakkına, bize Seni tanımada, Seni sevmede, Seni istemede kapılar aç Bizim günah ve isyan kapılarımızı bağla, sevap ve ibadet kapılarımızı aç ve genişlet Allah’ım! Ey Celal ve İzzet Sahibi! Bizi bağışla, affet Bizi yıka, temizle Bizi nimetlendir, sevindir Bizi, olmamızı istediğin hâle koy
AMİN

zemheride taşa taş bile kuytu olurken, sen benim başıma kar yağdırıyorsun

gölge etme, başka ihsan istemez

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com