![]() |
Terör Anketi Sonuçları |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Terör Anketi Sonuçları"GAZETELER terör olaylarını nasıl ele almalı" diye sordum geçen hafta ![]() Çok yanıt gelip kafam da karışınca fatihaltayli ![]() ![]() ![]() Ankete katılan 4489 kişinin verdiği yanıtlar aynen şöyle: * Manşet haberi olarak % 16 ![]() ![]() * Manşet değil ama 1 ![]() ![]() ![]() * Küçük haber olarak % 20 ![]() ![]() * Sadece ilgili sayfada manşet olarak % 9 ![]() ![]() * Hiç yer almasın % 39 ![]() ![]() * Konu ile ilgilenmiyorum % 0 ![]() ![]() Bu anketteki her şeyi anlıyorum da iki şeyi anlayamıyorum ![]() Birincisi "Hiç haber olmasın" diyenleri ![]() Terör haberlerini hiç yayınlamasak, yarın öbür gün "Türkiye niye bölündü ![]() Devekuşlarının avcılar tarafından avlanmadıklarını mı düşünüyorsunuz! İkincisi ise daha da bir acayip ![]() "Konu ile ilgilenmiyorum" diye yanıt verenler ![]() A be kardeşim, konu ile ilgilenmiyorsan ne diye boşuna zahmete girip o ankete yanıt veriyorsun! İlk haftalar ve Galatasaray EPEYDİR Galatasaray yazmadık ![]() Bir hasret giderelim ![]() Son olarak "Galatasaray'ın kötü futboluna bakmayın, takım daha yeni ![]() ![]() ![]() Başta da Baros gibi bir santrforun kaybedilmemesi gerektiğini söylemiştim ![]() Hâlâ da aynı fikirdeyim ![]() Baros bence en azından iki Elmander eder ![]() ![]() Takıma gelince ![]() Ben hâlâ Galatasaray gibi kazanma isteği ve hırsı olan bir takımın, özellikle kendi sahasında oynadığı maçlarda tek forvetle oynamasına akıl sır erdiremiyorum ![]() Yeni transferlerden Riera çok ama çok iyi ![]() ![]() Kazım son maça kadar rezaletti ![]() ![]() Tek forvetle oynayan takımın, kanatlardan getirdiği topların hiçbir işe yaramadığı net ortada ![]() Geçtiğimiz haftalar boyunca Eboue'nin takıma en küçük bir katkısını göremedim ![]() ![]() ![]() Mello niye bu kadar geriye gömülmek zorunda kalıyor onu da çözemiyorum ![]() Selçuk'la yer değişseler sanki daha iyi olur gibi ![]() Galatasaray'ın bu yıl yaydığı elektrik geçen yıllara oranla çok daha pozitif ![]() Kazanma arzusu çok daha üst düzeyde ![]() Daha iyi savaşıyor ![]() ![]() Bunlar tamam ![]() Ama şimdiye kadar zor bir maç oynanmadı ![]() Zor maçlarda bu sistem yürümez gibime geliyor ![]() Hazırlık maçlarındaki skorlar kimseyi yanıltmasın ![]() O maçlarda kimse kimseyi ısırmıyordu ![]() Isıran rakipler karşısında ne olduğunu Belediye maçında gördük! Not: Yarın da GSGM'nin Galatasaray'a yapmakta olduğu haksızlığa, hatta terbiyesizliğe değinmek istiyorum ![]() NE ZAMAN ADAM OLURUZ? Ekonomi konusunda ahkâm kesenlerin niye maaşa talim ettiklerini düşündüğümüz zaman ![]() Fatih Altaylı
![]() |
|