|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başlıyor, ekim’de, hazırlık, portfolyo, programı, sınavlarına, yetenek |
![]() |
Yetenek Sınavlarına Hazırlık ve Portfolyo Programı 1 Ekim’de Başlıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yetenek Sınavlarına Hazırlık ve Portfolyo Programı 1 Ekim’de BaşlıyorÖzel Yetenek Sınavı Nedir? Özel yetenek sınavları üniversitelerin güzel sanatlar, mimarlık ve tasarım fakülteleri tarafından düzenlenen, öğrencilerin görsel algısını ve yaratıcılığını ölçen bir sınav şeklidir ![]() ![]() ![]() Yetenek sınavlarıyla öğrenci alan bölümler: İç Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Grafik Tasarım, Çizgi film-Animasyon, İletişim ve Tasarım, Plastik Sanatlar, Sahne Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı, Tekstil Tasarımı, Moda Tasarımı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Resim, Heykel, Seramik, Baskı Sanatları, Fotoğrafçılık, Cam, Eski Yazı, Eski Çini Onarımları, Halı Kilim ve Eski Kumaş Desenleri, Tezhip, Fotoğraf ve Video, Resim Öğretmenliği, Seramik Öğretmenliği, Geleneksel Türk El Sanatları Öğretmenliği, Sanat (Tasarım) Yönetimi, Sahne Dekorları ve Kostümü, Geleneksel Türk Sanatları 2010-2011 Eğitim Yılında %100 Başarı Nevart Sanat ve Tasarım Akademisi 2010-2011 eğitim yılını %100 başarıyla tamamladı ![]() ![]() 2011-2012 Eğitim Yılında Yeni Eğitim Programı Nevart Akademi’nin uzman eğitmen kadrosu yurtiçinden ve yurtdışından akademisyenlerle görüşerek eğitim programında yenilikler yaptılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yurtdışında okumak isteyenler için Portfolyo Programı Yurtdışındaki üniversitelerin güzel sanatlar, tasarım ve mimarlık fakülteleri öğrencileri portfolyo ile kabul etmektedir ![]() ![]() ![]() Dersler 1 Ekim’de başlıyor ![]() ![]() ![]() Eğitim programlarımız ve ücretlendirme ile ilgili detaylı bilgi için, Ders içeriklerini görmek için, Detaylı bilgi için bizi 0312 439 90 71 nüve forum
![]() |
|