|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölüme, farklı, göre, kayıt, lys, sonuçlarına, yaptırmadı, yerleştirme, üniversitelerden, yıl, öğrenciler |
![]() |
LYS Yerleştirme Sonuçlarına Göre öğrenciler Bu Yıl Farklı üniversitelerden 11 Bölüme Hiç Kayıt Yaptırmadı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() LYS Yerleştirme Sonuçlarına Göre öğrenciler Bu Yıl Farklı üniversitelerden 11 Bölüme Hiç Kayıt Yaptırmadı.Sekizi profesör, 33 öğretim görevlisi var, öğrenci yok! LYS yerleştirme sonuçlarına göre öğrenciler bu yıl farklı üniversitelerden 11 bölüme hiç kayıt yaptırmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, bu yıl üniversitelerde bazı alanların öğrenciler tarafından tercih edilmediğini belirterek, rağbet görmeyen Fizik, Kimya, Biyoloji ve Su Ürünleri gibi bölümlerin kapatılacağı sinyallerini vermişti ![]() ![]() ![]() Herşey var, öğrenci yok! Bu araştırmaya göre Türkiye genelinde ikinci öğretim dahil 37 bölümü bir öğrenci bile tercih etmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Öğrenciler iş bulamıyor’ Prof ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci öğretim bölümünü tamamen kapadık ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin aslında böyle önemli bir bölümü iş bulamadıkları ve öğretmen olamadıkları için seçmediklerini iyi biliyoruz ![]() “Balıkçılıkla karıştırıyorlar” Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Bu yıl tercih edilmedik’ Yard ![]() ![]() ![]() ![]() Toplam iki laboratuvarımız var ![]() ![]() İşte boş kalan o bölümler Adıyaman Üniversitesi Fizik Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kimya Ahi Evran Üniversitesi Fizik Amasya Üniversitesi Fizik Bingöl Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği Bitlis Eren Üniversitesi Kimya Karadeniz Teknik Üniversitesi Ağaç İşleri Endüstri Mühendisliği (M ![]() ![]() ![]() ![]() Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kimya Niğde Üniversitesi Fizik Selçuk Üniversitesi Biyokimya (İngilizce) (UOLP-Montana State Bozeman) Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği Milliyet
![]() |
|