Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açılmasına, bünyesinde, bölümün, fakültesi, kurulu, mühendislik, onay, rize, verdi, üniversitesi, yüksek, öğretim

Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesinde 11 Bölümün Açılmasına Onay Verdi.

Eski 08-20-2011   #1
Şengül Şirin

Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bünyesinde 11 Bölümün Açılmasına Onay Verdi.

Rize Üniversitesi'nde 11 yeni bölüm
Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde 11 Bölümün açılmasına onay verdi

10 bin öğrencisi, 500 Öğretim Elemanı ve 450 idari personeli ile bölgenin en önemli eğitim kurumu olan ve bacasız sanayisi haline gelen Rize Üniversitesi, Prof Dr Arif YILMAZ'ın rektör olarak atanmasından sonra hızla büyümeye devam ediyor

Yüksek Öğretim Kurulu, Rize Üniversitesi Rektörlüğünce talep edilen Mühendislik Fakültesi Bölümlerinden; Bilişim Sistemleri, Biyomühendislik, Biyomedikal, Elektrik-Elektronik, Enerji Sistemleri, Endüstriye Tasarım, Gıda, Harita, İnşaat, Makine ve Şehir-Bölge Planlama Mühendisliği Bölümlerinin açılmasına onay verdi

Mühendislik Fakültesinin Öğretim Üyesi ve bina ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanıp, kısa zamanda eğitim ve öğretime başlaması bekleniyor

Rize Üniversitesi’nin mevcut durumu ve projeleri, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'a Rektör Prof Dr Arif YILMAZ tarafından sunulmuş ve takdir almıştı

Rize Üniversitesi’ne KPSS ataması ile 40 idari görevlinin (memur) atamasının yapılarak göreve başladığı, 56 akademik kadronun da (öğretim görevlisi, okutman, uzman, araştırma görevlisi) ilanda olduğu ve kısa süre içerisinde göreve başlayacakları öğrenildi

Necati Tuzcu - RİZE

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com