Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitirdi, diyarbakır’daki, dolayısıyla, erken, konseri, saldırısı, tarkan, terör, trabzon’da, verdiği, ünlü, şarkıcı

Ünlü şarkıcı Tarkan, Trabzon’da Verdiği Konseri, Diyarbakır’daki Terör Saldırısı Dolayısıyla Erken Bitirdi.

Eski 07-15-2011   #1
Şengül Şirin

Ünlü şarkıcı Tarkan, Trabzon’da Verdiği Konseri, Diyarbakır’daki Terör Saldırısı Dolayısıyla Erken Bitirdi.

Ünlü şarkıcı Tarkan, Trabzon’da verdiği konseri, Diyarbakır’daki terör saldırısı dolayısıyla erken bitirdi

Karadeniz Teknik Üniversitesi’ndeki konser alanını yaklaşık 50 bin kişi doldurdu Sahneye çıkan Tarkan, iki şarkı seslendirdikten sonra kısa bir ara verdi Aranın ardından dönen Tarkan, gün boyu konser çalışması yaptığı için Diyarbakır’da yaşanan terör saldırısından yeni haberdar olduğunu ve bunun büyük üzüntüsünü yaşadığını ifade etti Tarkan, izleyicilere “Dilerseniz bir şarkı daha söyleyip konsere son verebiliriz ya da şarkılarımızı bu acıların sona ermesi için söyleyebiliriz Ben sizin kararınızı bekliyorum” dedi Sanatçının sözleri üzerine seyirciler, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganı attı Tarkan da bir şarkı daha söyleyip konseri bitirdi
AA

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com