![]() |
2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları2 Yıllık Borsa ve Finans Bölümü Taban Puanları Üniversiteye giriş sınavlarının ardından hayatınızın en önemli ve bütün hayatınızı etkileyecek bir karar vereceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2011 Yılı Borsa ve Finansı Bölümü Taban Puanları Bölüm Üniversite Fakülte/ Yüksekokul Puan Türü Kont ![]() Yerl ![]() Yerleştir ![]() Genel Kont ![]() Borsa ve Finans Beykent Üniv ![]() Meslek Y ![]() ![]() ea-1 60 60 190,014 Borsa ve Finans İlke Eğitim Ve Sağlık Vakfı (Nevşehir) Kapadokya Meslek Y ![]() ![]() ea-1 30 30 181,298 Borsa ve Finans Kocaeli Üniv ![]() Gebze Meslek Y ![]() ![]() ea-1 30 30 2007,2,1,90 58,868 Borsa ve Finans Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) İstanbul Kavram Meslek Y ![]() ![]() ea-1 54 17 Borsa ve Finans (Burslu) Kavram Eğitim Vakfı (İstanbul) İstanbul Kavram Meslek Y ![]() ![]() ea-1 6 6 1990,2,2,72 60,56 Borsa ve Finans (İÖ) Beykent Üniv ![]() Meslek Y ![]() ![]() ea-1 60 24
![]() |
|