![]() |
Mini Tiyatro |
![]() |
![]() |
#1 |
flipper
|
![]() Mini TiyatroKonu açan, mekan ve kahramanları tanıtıyor, doğaçlama usulü diyologlarla devam ediyor ![]() Başlatıyorum ![]() Mütavazi bir aile, eve yeni bilgisayar almışlardır, hepsi yeni heves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
flipper
|
![]() Kadın- Kızım zil çalıyor git bak baban geldi galiba, şimdi biraz geciksek kaçar bu masadakiler 8-2 öndeyiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
virüs
|
![]() adam zaten duraklat butonuna basıp eve gelmiştir hemen bilgisayar başına oturmak ister |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
flipper
|
![]() zaten dükkandan gelirken hamle sırası ondadır duraklat butonuna basmıştır, kan ter içinde eve gelir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
virüs
|
![]() bilgisayar başına oturmak ister hemen fakat bir sürpsizle karşılaşır karısı çoktan çöreklenmiş :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
flipper
|
![]() - hanım kalk hadi çabuk, yemeği de getirin valla işler çok sıkışıktı bugün canım çıktı, müşteri kaynıyordu(yalannnnn, sinek avladı, zaten hep olkey başındaydı) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
virüs
|
![]() kadından cevap -ya bir dur hayatım fırsat bulamadım zaten bütün gün yemek yapmaktan kettla su koydum, pirinç haşladım, masadada yapraklar var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
virüs
|
![]() -açıkçası sarma kısmına vakit kalmadı ![]() ![]() dediğim gibi malzeme hazır ve pişmiş sadece sarma kısmını yapıvereceksin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
flipper
|
![]() (adam içinden)-" ya şu kadın zaten keçi gibi inat ![]() ![]() Çaresiz, piriç lapasını yaprağa koyar, sarıp yer ![]() ![]() - eline sağlık canım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
virüs
|
![]() kadın ondan hiç aşağı kalmaz -oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eğer çay istiyorsan az önce dediğim gibi kettlda su var orada bir yerdede poşet çay olacaktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
flipper
|
![]() (adam içinden- tabi aleni söylemeye yürek ister) - saçını süpürgeymiş, süpürge eski radyolar gibi çatı katında, yemek dersen hergece domates soslu makarna, şimdi sarmaymış, yaprak pirinç ![]() ![]() _ ya bak pazarlık edelim yenilirsen hırstan, yenersen keyiften devam yok tamammı , zaten erken yatacağım az izin var yaaa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
virüs
|
![]() kızı: -baba sen neden bahsediyorsun ne dersi ne okeyi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
flipper
|
![]() adam söylenir- hay akılsız kafa, ne işin var tabakhaneye yetiştirir gibi eve koşarsın, ne güzel muhabbet de sarmıştı ortiyle, şirine miydi neydi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
virüs
|
![]() adam sonunda kararını verir ![]() -ya hanım ben dükkanda telefonumu unutmuşum bir koşu gidip alayım geleyim ![]() kadın adamın suratına bile bakmadan: tmm tmm hayatım(içinden:aman bi git başımdan da nereye gidersen git) adam evden çıkar aklı hala şirinenin o eli bitirince tebriklerrrrrrrr,brawooooo diye yazdığı mesajlardadır ![]() |
![]() |
![]() |
|