![]() |
Formamla Sandığa Gidiyorum' |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Formamla Sandığa Gidiyorum'Formamla sandığa gidiyorum' ![]() ![]() Sosyal medya üzerinden örgütlenen sporseverler 12 Haziran seçiminde daha önce görülmemiş bir protestoya imza atacak ![]() ![]() Facebook'ta kurulan “Formamla sandığa gidiyorum” adlı etkinlik sayfası ve Twitter'da #formamlasandigagidiyorum etiketi ile seslerini duyuran seçmenler Pazar günkü 12 Haziran seçiminde “Sporla siyaseti birbirine karıştıranlara inat formamla sandığa gidiyorum!” sloganı altında buluşuyor ![]() Sayı artıyor Sosyal paylaşım ağı Twitter üzerinde formasıyla sandığa gideceğini bildiren seçmenlerin sayısı hızla artıyor ![]() ![]() ![]() Galatasaraylılar AKP'ye tepkili Farklı futbol takımlarının taraftarı olan Twitter kullanıcılarının #formamlasandigagidiyorum etiketi ile gönderdikleri iletilerde Galatasaraylıların 'AKP tepkisi' öne çıkıyor ![]() ![]() Islıklı protesto Telekom Arena'nın açılışında ıslıkla protesto edilen Başbakan, olayın ardından “Seyrantepe Stadı'nın yapımında Galatasaray Kulübü'nün bir Allah kuruşu yoktur”, “Tesis tamamıyla Toplu Konut İdaresi tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Kılıç'tan Galatasaraylılara: “Sefiller” Başbakan' Erdoğan'ın protesto sonrası stadı terk etmesinin ardından AKP'lilerden sarı kırmızı taraftarlara sert tepkiler yükselmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet
![]() |
|