Komik Minibüs Dialogları |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Komik Minibüs Dialogları >-başıbüyük mü? >-evet, başıbüyük >-ne zaman kalkar? >-sen oturursan kalkar bacım >-kaç vericem? >-800 > >** ****************** > >şöför- arkadan vermeyen var mı? > >yolcu- az önce eline verdik ya kardeşim ![]() >neriman sen arkadan verme ben veririm ![]() > >********************* > >- kadın: kızım dur! ben vereyim benimki bozuk zaten ![]() ![]() > >kızı: aman ne olcak sanki nasıl olsa benimki de bozulacak,ben vereyim! Şöför bey mübarek bi yerde inebilir miyim?-Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlum bu eminönü'nden geçer mi? - Yok teyze biz taksime çıkıyoruz - Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolcu: - Abi heykel'e çıkıyo mu? Şoför: -Yok abi, yanından geçiyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir: -Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın? - Ben kız değilim!!! -Amaaaan ne bileyim kızmısın dulmusun, uzat işte!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum Sigaramın kalmadığıaklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi ![]() Apar topar bindim Şoföre parayı uzatıp,- 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benimve şoförün bittiği andı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mükemmel bir yerde inebilir miyim? Yolcunun kafası karşıksanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediine Şöför kadını indirirken: - Buyrun size layık değil ama! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili surcer; Musait bi yerde iner misiniz? -Şöför : - Niye sen mikullancan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle taksim'e dogru gidiyoruz Adamın biriBesiktas dolaylarında gayet aceleci bir tavirla Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim soför olaya hakim: - Tabi abi ayıp ettin al götür senden kıymetli mi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul' da, cok sıcak bir gunde,dolmuştaki bir kokonayelpazesiyle -"Şöfeer bey klimayı acar mısınız cok sıcak olduu" demisti ![]() Pala bıyıkl şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya basladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Istanbul'dayiz ![]() Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkicak, elemanınbiri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ![]() ![]() Eleman halabir umut sordu: - "Kaptan, yer var mi?" ![]() Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: - "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi ![]() Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardıÇocuklardan biri şoföre parayı uzattı: - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın????? |
|
|
|