![]() |
Onlarla Bulduğum Dem! |
![]() |
![]() |
#1 |
MustafaCilasun
|
![]() Onlarla Bulduğum Dem!Yavaş ![]() ![]() ![]() Yavaş çekiliyor artık koşturan insanlar Onların telaşını seyrediyor şaşıyorum Öteler ![]() ![]() ![]() Neden sürekli tehir edilir avuntu seçilir Sessizce bir gün gidilir, neler hissedilir Yaprak ![]() ![]() ![]() Sımsıkı tutunarak dalı hiç bırakmamak Ne kadar mümkün ise sevgiyle anmak Gelinen yaş ![]() ![]() ![]() Her anın ne kadar mümkünse manalaş Hezeyanla uğraşma nefesinle ona ulaş Kudret ![]() ![]() ![]() Kendi ellerinde sana bir gün olacak dert Sabret hikmetine meylet nefsi sen terk et Güven ![]() ![]() ![]() Sen öncelikle ötelerde verdiği sözü bilen Hilkati üzerine sıratı takip eden ruha eren Vehim ![]() ![]() ![]() Uzaklaşırsan iz’an ve idrakten olacak sökün Aklın ve bilgin olacaktır en önemli bir varlığın Cazibe ![]() ![]() ![]() Kalmayacak ne saçın, ne kaşın hatta naşın Toprak içinde aranacak telaş içinde kalışın Aşklar ![]() ![]() ![]() Lafazanlıkta yarışan o anlamsız haykırışlar Hakikat karşısında hilkatinden çok utanırlar Makyaj ![]() ![]() ![]() Neyle ilintilidir güzellik onun içinde mi gizlidir Karanlık sineyle yaşamak ne işe yarayacaktır Bir dil ![]() ![]() ![]() O her güzelliğin içinde bulunan nadide çiçektir Onu kullanmayı beceren mümtaz bir şahsiyettir Anahtar ![]() ![]() ![]() Öncelikle gönülleri açan bir ilkbahar için var Gönülden anlamayan ne açar nede anahtar Çilem ![]() ![]() ![]() Seninle dem buldum, halime muttasıl oldum Sen olmasaydın, muhakkak aşktan olurdum Mustafa CİLASUN
|